29. 8. 2015

A bit of shopping.. | New in #9

Tento New In byl sestaven během více dní, kdy jsem podnikala menší nákupy. Jedná se částečně o nákupy z internetových obchodů, jejichž jména vždy u dané věci uvedu, a částečně o nákupy z kamenných obchodů. 


Nákup Heat Protection Mist od Toni&Guy a Base Coat od Anny mi obstaral táta v parfumerii Douglas během mé zastávky v kadeřnictví Klier (odkud jsem odešla s o pár centimetrů kratšími, obarvenými vlasy). K nákupu jsem dostala vzorek Génifique od Lancome a odstřik parfému Viva La Juicy od Juicy Couture
Set tří gumiček Invisibobble jsem si pořídila v již zmíněném kadeřnictví Klier a udělala jsem dobře. Gumičky jsou přesně tak skvělé, jak o nich všichni říkají. Jediný problém, který u nich shledávám, je, že se z nich krátce po rozmotání vlasů stane delší a nepravidelně tvarovaná gumička, takže chvíli pak trvá, než se dostane do původního tvaru. Ale není to žádné výrazné minus, spíš jen takový postřeh.




Tyhle dvě krásky jsem si odnesla domů v den naší návštěvy Cinestaru (zašla jsem s mladší sestrou a dvěma kamarády na film Pixely - náramná podívaná) krátce předtím, než jsme před filmem usedli do Costa Coffee. O knížce Modré hlubiny od Jennifer Donnelly jsem slyšela hodně dobrého od zahraničních knižních youtuberů, takže už se třesu na to, až si ji přečtu. Čarověník spisovatelky Marie Rejfové je první českou knihou vůbec, kterou jsem si rozhodla přečíst z vlastní vůle. Zalíbila se mi anotací, tak jsem zvědavá, jaký bude samotný příběh.


Na balzám na rty Réve de Miel od Nuxe jsem se dočetla pozitivní recenzi u Rendy z blogu www.ordinarylife-my.blogspot.com, z které jsem usoudila, že by balzám mohl být dobrým nástupcem mého oblíbeného balzámu na rty od Bí Mat Cay, který se v současnosti nevyrábí kvůli nedostupnosti jedné ze surovin. Zatím jsem ve fázi testování, takže nebudu soudit, jaký je, nebo není. Později se na to zaměřím v chystané recenzi.


Tuhle plátěnou tašku mi táta dovezl až z děčínského A3 Sportu. Doposud jsem používala látkovou tašku ELLE, u které se mi bohužel odpáralo ucho. A tak jsem se rozhodla pro koupi nové tašky, kterou bych mohla používat ve dnech, kdy pendlujeme mezi bytem, zahradou a hřištěm, takže není zapotřebí nošení jakékoliv kabelky. Proto jsem zvolila tuhle alternativu. Původně jsem měla zálusk na černo-bílou, případně modro-bílou variantu, ale díky tomu, že ani jedna z variant nebyla dostupná, skončila jsem u této červeno-modré. 


Včera (27.) dopoledne u mě zazvonil pošťák se zásilkou z e-shopu www.yankeesvicky.cz. Zjistila jsem totiž, že moje nově oblíbená votivka s vůní Tarte Tatin se blíží ke svému konci a já nechtěla riskovat, že mi ji na e-shopu jen tak vyprodají, nebo že jako limitka skončí. Původně jsem měla v plánu si pořídit Classic malý, jenže když jsem si propočítala dobu provonění a ceny právě s votivkou a jejím násobením, došla jsem k závěru, že se mi vyplatí pořídit víc votivek, než vrazit stejné peníze do Classicu, který pak hoří podstatně méně. Takže si vůni Tarte Tatin můžu doma pálit do aleluja :D


A na závěr - tyhle dvě krásné young adultovky od nakladatelství CooBoo mi dovezl táta z libereckého Neoluxoru. Čemu jsem věřila jsem původně znala jako 'What I Thought Was True', protože takhle se o ní psalo a píše mezi zahraničními knižními blogy, a tak mě mile překvapilo, že jí vlastně odpovídá název Čemu jsem věřila v podání nakladatelství CooBoo. Knížka není žádná jednohubka, má poctivých 380 stránek příběhu, takže se mnou nějakou chvíli vydrží. Isla a šťastné konce je snad obálkově nejhezčí knížka z volně navazující trilogie od autorky Stephanie Perkins (předcházejícími díly jsou Polibek pro Annu a Lola a kluk od vedle). Je o něco tenčí, než Čemu jsem věřila, ale neméně se na ni těším.

Čím jste si v poslední době udělali radost vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat