28. 7. 2012

Gestil Wonder: Regenerační zábalový krém

V tomto článku bych vám ráda chtěla představit tento jedinečný kosmetický produkt z oblasti vlasové kosmetiky, který dodá vašim vlasům zdravý vzhled.



Jedná se o regenerační zábalový krém, který slouží k oživení nějakým způsobem poškozených vlasů. Jeho účinek spočívá v tom, že vlasy jsou po uschnutí jako znovuzrozené. Sama mám s tímto produktem zkušenosti, jelikož nám ho párkrát "dodala" naše známá.


Způsob nanášení je jednoduchý: do ještě vlhkých vlasů vmasírujte množství krému a nechte 3 - 5 minut působit. Poté vlasy důkladně opláchněte.


Jedinou vadou tohoto kosmetického přípravku je samotné vymývání z vlasů. Pokud nanesete na vlasy příliš velké množství krému, může vám trvat poněkud delší dobu, než ho z vlasů dostanete, jelikož hodně pění.


Konzistenci bych přirovnala k hrudkovitému krému či jogurtu :D. Dobře se nanáší, víceméně nestéká, jen když jsou vlasy spíš mokré než vlhké, tak pěkně teče :D
Jelikož je to ZÁBALOVÝ krém, doporučuji si vlasy (po nanesení zábalu) zakrýt nějakým igelitem či něčím podobným, aby zábal nestékal a lépe na vlasy působil.

 
Máte někdo s tímto produktem zkušenosti? Podělte se o ně ;)





Žádné komentáře:

Okomentovat