31. 7. 2012

Holiday '11: Zakynthos

Minulý rok jsme poprvé vyrazili na pořádnou dovolenou k moři, ještě ke všemu letecky, takže si asi dokážete představit ten chaos ohledně balení, plánování a uskutečnění odjezdu do Prahy na Ruzyni, trávení nějaké té chvíle na letišti před odletem a samotného odletu. Bože, to byl zase jednou zážitek :D Upřímně, prodělalal jsem, jako obvykle, opravdu moc pěknou cestovní horečku a let letadlem na Zakynthos se neobešel bez jistých obtíží :D
Nicméně jsme úspěšně přistáli v hlavním městě na letišti, přepravili se autobusem k hotelu a zabydleli se (kdyby někoho zajímalo, kde konkrétně jsme byli ubytovaní - Řecko, ostrov Zakynthos, oblast Agios Sostis, hotel Tereza).
Na Zakynthosu jsme strávili krásných 14 dní. První 3 dny jsme pobývali zejména v hotelovém "areálu" a na nedaleké pláži, následující týden jsme měli půjčené auto, takže jsme 40 km ostrov projeli křížem krážem, a posledních 5 dní jsme opět strávili v hotelovém "areálu". Ačkoliv se to nemusí zdát jako nějaká extra zábava, já si to i přesto užila.
Níže, a v celém článku, se můžete podívat na několik fotek.

































Žádné komentáře:

Okomentovat