12. 8. 2012

New In - Clothes, Cosmetic and Nail Polishes (plus Ziaja and Birthday Cake)

Jeden takový rychlo článek.Určitě jste si všimli, že blog prochází jistými změnami, mezi které patří zejména design. Já nevím, zkouším pořád něco nového, být originální, ale pořád mi to nepřijde jako to pravé ořechové. Necítím se v něm opět dobře, něco mi na něj nesedí, ale nevím co. Nevíte, co by to mohlo být?
A teď k věci..
Včera jsme byli dopoledne nakupovat (já, ségra a rodiče), a musím říct, že jsem s nákupy opravdu spokojená, i když by se našlo ještě pár věcí, které bych si ráda koupila, a taky že si snad aspoň něco koupím při dalších nákupech za 14 dní. A co že jsem si to vlastně pořídila?


Nákup z C&A, shora: Tričko (bílá, 398 Kč), Svetřík (hořčicově žlutá, 298 Kč), Pletený svetřík (červená, 398 Kč), Tričko/Šaty (bílá/šedá/černá, 498 Kč), Kalhoty (tmavě hnědá, 498 Kč)


Nákup v hypermarketu Albert: Clean&Clear Deep Cleansing Lotion (tuším že 98 Kč), Hřeben (59 Kč)
Nákup v drogerii DM: Balea Young Soft&Care Perfect Teint Pfelege&Tönung (59,90 Kč), Lak na nehty (Essence, edice Snow White, 04 Happy, 44,90 Kč), Lak na nehty (Essence, Colour&Go, 72 Time for Romance, 29,90 Kč)



Nákup z trafiky: Časopis ELLE s lakem na nehty (99,90 Kč)

Na závěr článku bych vám ráda ukázala pár fotek, které se sice netýkají tématu tohoto článku, ale cítila jsem potřebu je někomu ukázat :)




Úplně náhodou jsem při hledání nějakého čistícího přípravku na likvidaci pupínků, které se mi nějak vyrojily na čele (nebojte, není to nijak tragické, prakticky nejsou skoro vidět, pokud se na ně vyloženě nezaměříte), narazila v hypermarketu Albert na pár výrobků značky Ziaja. Upřímně, vzhledem k cenám, investovala bych peníze jen do jednoho přípravku, a to sice do krému z řady Přírodní oliva, který vyjde na 47,90 Kč, na čemž jsem se shodla i s mamkou.


Poslední fotka tohoto článku je věnována dortu, který byl pro naši jednu známou, která včera měla oslavu narozenin. Je to opravdový skvost, který lahodí nejenom lidskému oku (o chuti nemám potuchy, jelikož dorty moc nemusím, ale co říkali jiní, tak byl moc chutný). Peněženka až tak nadšená nebyla, jelikož cena takového dortu, který byl zhotoven na zakázku (no řekněte mi, kde byste sehnali dort s chaloupkou, která má logo M&M reality), se pohybuje (bez zálohy na přepravku, kterou nám kvůli přepravě autem poskytli) kolem 1000 Kč a výš.

A co vy, čím jste si v poslední době udělaly radost? :)

6 komentářů:

  1. vecičky vyzerajú skvele, len škoda že si ich nevyfotila celé :) a môžem otázočku aká je tá pleťová voda z Balei? Minule som si ju tiež chcela kúpiť ale nakoniec som ju tam nechala...:)
    Ak sa náhodou niekedy budeš nudiť a budeš mať čas príď ma podporiť na môj nový blog, vďaka Alex :)
    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pleťová voda od Baley, kterou mám aspoň já, určitě není vhodná pro nějaké hlubší čištění, ale spíš jen pro takové osvěžení pleti, probuzení, nevím, jak bych to přesně popsala :D Ale každopádně bych řekla, že je lepší Clean&Clear.. Jinak to od Baley v tomto článku, je tónovací krém :) A pokud nebudu mít obavy z reakcí na mě, určitě ukážu i věci celé jako takové, na sobě, ale to ještě uvidím :D

      Vymazat
  2. Ty jo, dneska jsem koukala na ten tonovací krém od Balei, ale nevzala jsem si ho, protože teď jeden mám, tak snad příště :). Jinak nevěděla jsem, že je ziaja i v Albertu, dnes jsem tam byla, měla jsem koukat pořádně, sakra!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí ;) myslím, že Ziaja v Albertu ještě nějakou tu chvíli bude :D Měli tam dost velkou zásobu :D A s tónovacím krémem nezoufej, je každopádně perfektní, hezky sjednotí a rozzáří pleť, takže to s ním určitě pak někdy zkus :)

      Vymazat
  3. Prečo ja som mala k Elle tričko :-) Vieš čím som si ja spravila radosť, dala som si niečo ako predsavzatie že vždy 1. si kúpim nejaký časopis s darčekom a keďže to aj podstivo plním tak mám radosť :-)

    OdpovědětVymazat