3. 8. 2012

Our Garden

Jeden rychlo post, než se vzdálím z dosahu internetu směr postel, jelikož mě opět šikovně lapil bacil a můžu se ukašlat a usmrkat :/

Zhruba od 8. července (zhruba proto, že to tak mělo být, ale nakonec se z 8. stalo 23.) se, po oficiální koupi pozemku a zapsání do katastru nemovitostí, na naší zahradě začal vybudovávat zahradní domek, ke kterému budou ještě zhotoveny dva stoly spolu s posezením, dále jsou již na zahradě zasázené Habry, které měří v průměru asi metr a půl (jo, výhra pro mě, když měřím 159 cm) a je tam ještě místečko pro bazén spolu s jeho krytem. Osobně jsem zvědavá, za jak dlouho bude vše postaveno, protože už teď mají dost velký skluz a zrovna dvakrát to nevypadá, že by se jim do té práce chtělo. Jinak na závěr bych chtěla dodat, že si zahradní domek a posezení nestavíme sami, nýbrž si na to táta najal jednoho známého, který se živí truhlařinou.
Níže se můžete podívat na několik pořízených fotek našeho pozemku, základů zahradního domku a vysázených Habrů. Nechybí pár fotek sousedovic zahrady.

 










sousedovic zahrada - chmel, sprcha, vzadu houpačka

sousedovic zahrada - vstup, stromky

Žádné komentáře:

Okomentovat