15. 8. 2012

The Last Three Nail Designs

Koukám, že jsem opět vynechala psaní nějakého článku na blog :D Pardon :) Mám v poslední době nějak "na pilno". Ne že by se jednalo o nějakou extra práci, ale většinou, když zasednu k noťasu, tak spíš brouzdám po jiných blozích, jiných stránkách, kromě mého blogu :D No, neřekla bych, že by to někomu až nějak extra vadilo, jelikož číslo pravidelných čtenářů je opravdu žalostné (1 člověk, jo, to je fajn :/), oproti tomu, co číslo zobrazení stránky je přes 300. Upřímně, udivuje mě to, a mrzí :(. Asi to bude tím, že zatím nikoho moc tenhle blog nezaujal, pevně však doufám v to, že se číslo pravidelných čtenářů brzy zvýší, a že nebudu tak muset mít pocit, že trpím samomluvou.
Jinak co se týče osobního života, pomáhám mamce s domácností (jen nějaké to žehlení, utírání prachu, vysávání, hlídání ségry, atp.), chodím se koukat na naši budující se zahrádku, stejně jako ven, přemýšlím, co bych si příští týden koupila v Nise, čtu četbu k maturitě, pracuji na zprávě z praxe (v AJ i ČJ), a dál dělám spoustu jiných věcí. Mimo jiného přemýšlím i o tom, co bych sem mohla přidávat, a s některými články to vypadá slibně :)
Teď už ale k tématu článku..
Poslední dobou jsem trochu zanedbávala štítek Nails z hlediska mých vlastních nehtů, tak bych to ráda napravila :)


Koncem Července, po návratu z dovolené, mé nehty zdobil lak značky Essence, z kolekce Nude Glam (jméno se mi bohužel nevybavuje :(.).



Další lak, který mi zdobil nehty, byl opět od Essence, a to sice č. 83 Luxury Secret. Nenechte se zmást, v lahvičce vypadá rádoby do hnědo-zlata, ve skutečnosti háže odstín do kovově šedé barvy.


A posledním lakem, který od včerejška zdobí moje nehty, je od značky Rimmel London, odstín č. 260 - Funtime Fuschia. Opravdu moc pěkný :)

A co vy? Vsázíte spíše na jednobarevné zdobení nehtů, nebo si s nehty rády vyhrajete?

1 komentář: