23. 9. 2012

First Autumn Day

Dneska je první podzimní den, to ten rok ale utekl, že? Je neděle, zítra nás opět čeká škola/práce/povinnosti.. Dnešní den netrávím nijak extra, povětšinou si na neděli nechávám úkoly, které musím na následující týden udělat do školy, dívám se na seriál Pretty Little Liars (blížím se k dosavadnímu konci 3. série) a byla jsem dopoledne na fotbale. Bratr totiž hraje za náš B-tým a dneska měli zápas proti Ruprechticím (škoda komentovat, tolik šancí, výsledek 1:1, kletba částečně zlomena). Upřímně se mi tam moc nechtělo, ale tak když šlo o bráchu.. Venku bylo něco mezi 0 až 5 stupni, takže jsem neváhala a vytáhla jsem zimní oblečení :D Tričko s dlouhým rukávem, bílý svetr-rolák, legíny, na nich hnědé (slabší) rifle, zimní bunda a NOVÉ boty, které jste mohly vidět ve včerejším New In článku. Ještě mě dnes čeká odpolední grilovačka (musíme vypálit novýho Webra :)) a pak možná ještě posezení na hřišti, ale to se ještě uvidí.
Mimo toho jsem včera posílala mail do salónu Sweet, zda-li jim dorazily nové šaty na maturitní plesy, dozvěděla jsem se, že jsem vybraná na zrecenzování říjnového Ladyboxu a zaregistrovala jsem se k NSZ (=národní srovnávací zkoušky, prostě SCIO testy). Byla jsem ráda, když požadovanou částku ke "zkouškovému" táta dneska poslal na jejich účet, takže mi už nezbývá nic jiného, než čekat na 8. prosince, kdy je 1. termín zkoušek. Doufám, že to zvládnu na min. 55%, což je precentil, který vyžaduje pedagogicko-humanitární fakulta na TULce.
To je asi tak ve směs zatím všechno, o čem jsem vás chtěla informovat a co jsem vám chtěla sdělit :)

A jak si vy užíváte Neděli?

2 komentáře:

  1. já dělala úkoly, uklízela pokoj a teď se chystám kouknout s mamkou na sněhurku a lovce:-) večer uděláme pizzu a přijde mi kamarádka s mamkou, takže dámský večer!

    OdpovědětVymazat