2. 10. 2012

Balzám na rty Alverde: Mandarinka/Vanilka

Dobré ráno přeji,
jsem na nohou už od čtvrt na sedm a musím říct, že mi snad hůř po ránu ještě nebylo :D Jo prostě když se sejde bacil ještě s jistými obtížemi, tak to stojí za to.
Aby se vám lépe vstávalo, teda nejspíš těm, co nejsou školou povinní, ale i vám ostatním, aby se den hezky nastartoval, jsem si pro vás připravila mini recenzi mého nového balzámu na rty.


Zhruba za 10 minut mi končí hodina, tak to vezmu hopem.. 
Jedná se o balzám na rty značky Alverde, která je známou německou značkou přírodní kosmetiky. Balzám má v tomto případě mandarinkovo vanilkovou příchuť/vůni. Vanilku byste však hledali marně, jelikož je v tomto balzámu asi v opravdu hodně malém množství, či-li nám převládá mandarinka.
Co se týče účinků, tak rty hezky promastí, hydratuje je a jako bonus krásně voní.
Jediné mínus, které jsem na tomto konkrétním balení shledala je to, že se s ním trochu hůře zachází. Je sice vysouvací, jako většina balzámů, jenže tenhle má vysouvání nějaké divné, trochu se hýbe, bojím se, abych ho nějak nerozbila. Očividně se jedná o nějaký vadný kus. I přes tyto obtíže ho však ráda každý den používám, zejména tedy na noc, aby se mohl přes noc dostatečně vstřebat.
Koupila jsem si ho v drogerii DM za asi 39 Kč.


A jak se tento balzám jeví vám? Používáte ho?


4 komentáře: