6. 10. 2012

Selena Gomez pro OPI

Hezké popoledne přeji.
Jak si užíváte víkend? Já ho nastartovala poměrně úlevně - večer se mi ne rukách objevila alergická reakce na něco, netuším na co, ale strašně mě svěděly ruce, pak i nohy a následně celý člověk. Nebylo to nic drastického, vzala jsem si claritine, namazala se calciovkou, ruce sizavázala, abych mohla něco dělat, vypila šumivé calcium a šla spát. Ráno jsem se probudila a vše bylo v pořádku, díky bohu, jinak by mě čekala návštěva pohotovosti a tekuté calcium a už vidím, jak by mamka vyšilovala, protože se táta z Egypta vrací až zítra, takže jsme tady na všechno celý týden byly samy. Jinak jsem mamce pomohla s obědem, který vám stoprocentně ukážu v některém z dalších článků, protože opravdu stojí za to - je výborný!
Teď už ale k samotnému článku..
Kamarádka Monika mi na Facebooku poslala odkaz na stránku JustJaredJr.com, kde najdeme zejména nejaktuálnější informace o zahraničních celebritách.
Jednalo se konkrétně o článek, ve kterém jsem se dočetla, že herečka a zpěvačka Selena Gomez začala spolupracovat s kosmetickou značkou OPI, která se zaměřuje na laky na nehty. Z jejich spolupráce vznikla nová kolekce laků s názvem Nicole, která čítá na 14 různobarevných laků.
Ty mě opravdu zaujaly, jsou nádherné! ♥
Laky svými odstíny představují Seleninu osobnost. Nalezneme mezi nimi jemné růžové a broskvové tóny, které přecházejí až k zářivým třpytivým a k těm s částečkami konfet.
O nové spolupráci se vyjádřila Suzi Weiss-Fishmann, výkonná viceprezidentka a umělecká ředitelka kolekce Nicole: "Selena je ideálním partnerem pro kolekci novou kolekci Nicole od značky OPI. Miliony fanoušků ji miluje ze stejných důvodů, jako my: Je chytrá, talentovaná, vtipná - a má neuvěřitelný smysl pro styl. Má appeal obyčejné 'dívky od vedle', ale je také nervózní/ostrá a zábavná - stejně jako spotřebitel Nicole."
Odstíny laků jsou následující (dle pořadí laků na obrázku):
1. Stars At Night, 2. Mi Fantasia, 3. Kissed at Midnight, 4. Confetti Fun, 5. Heavenly Angel, 6. Sweet Dreams, 7. Inner Sparkle, 8. Selena, 9. Hit The Lights, 10. Love Song, 11. Naturally, 12. Spring Break, 13. Pretty in Plum a 14. Scarlett.


Jak se vám nová kolekce líbí? Pořídily byste si nějaký z laků? Pokud ano, tak který?

2 komentáře:

  1. juuj skoda ze tu stale nie je fotka som zvedava!
    Inak pozývam ťa na mojú prvú giveaway k trojročnému výročiu môjho blgu :)
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. jé, to jsem ani nevěděla, že Sely udělala kolekci laků pro OPI :)
    odstíny se mi strašně líbí, hlavně ta úplně poslední řada růžových - fialových :D


    krásný blog, jsem tvá nová čtenářka :))*

    OdpovědětVymazat