21. 11. 2012

ELLE, Listopad 2012 - Co nám nabízí a co mě zaujalo

Zdravím :)
Opět se vám hlásím po dlóuhé odmlce, i myslím, že je zbytečné se pořád dokola omlouvat, prtoože to je něco, co bych si měla uvědomit sama. Nejhorší je, že hlava to má dávno přebrané, jen se prostě nějak přimět, mít nějaký odrazový bod. No, teď ale k článku..
Tenhle článek jsem původně začala psát doma, poté jsem ho několikrát psala ve škole, když jsem se o hodině nudila, a nakonec jsem ho nechala rozepsaný jako koncept, a nějak jsem na něj zapomněla. Teď už ho zveřejňovat je s křížkem po funuse, protože už dávno vyšlo nové číslo, ale nenechám to jen tak, když už jsem ho začala psát. Tak se na něj tedy podívejme.
Pohodlně se usaďte, pusťte si novinku zpěvačky Rihanny - Diamonds, a začtěte se do nového článku, který se vám otevře po rozkliknutí 'Read More' :)



Žádná bloggerka si určitě nenechala ujít nové číslo časopisu ELLE, na jehož titulní stránce najdeme Julii Roberts, tvář nového parfému La vie est belle od Lancome.



Omluvte prosím kvalitu výše uvedené fotky. ELLE jsem si totiž byla kupovat ráno po příjezdu do školy, kdy jsem na rychlo vlítla do nejbližší trafiky a hned jsem odcházela o 119 Kč lehčí. Samozřejmě jsem se nevyhnula o týden dřív faux pas, kdy jsem si neuvědomila, že datum uvedené v časopisu není 11, ale 17. No nic, svou ELLE jsem nakonec získala. Řeknu vám, táhnout se do školy a následně do učebny na první hodinu s takovým velkým kusem "kartonu" s časopisem a psaníčkem není jen tak. Samozřejmě se na mě někteří hazardéři, kteří ve škole kejsnou podobně jako já už někde kolem čtvrt na 8, dívali jak na cvoka, ale já jsem si svůj úlovek stejně velice pyšně donesla až do třídy, kdy jsem po zápasení s ochrannou fólií vyprostila časopis a psaníčko na svobodu. Původně jsem měla v plánu si pořídit ELLE s růžovým psaníčkem, protože na mě působilo více holčičím dojmem, jenže nakonec jsem si odnesla černé, protože na mě působilo luxusněji, než to růžové.



PSANÍČKO je vyrobeno z pevného materiálu, nebo se mi tedy alespoň zdá takové bytelnější. Je větších rozměrů, ale stále je tak akorát do ruky, na plesy je jako stvořené a jeho povrch tvoří lesklá syntetická kůže (? mám ten dojem).



Co se samotné ELLE týče, najdeme v ní pochopitelně nějaké ty beauty tipy, novinky z módního světa, nové reklamní kampaně módních značek, ale i značek, které se specializují na šperky. Mimo klasického obsahu v něm najdeme rovněž pár vzorků nejenom kosmetických přípravků, ale jedno po druhém.



Jako první mě v časopisu zaujala reklamní kampaň butiku Chopard, který byl nově otevřen v Pařížské ulici dne 17.10. 2012. Historie tohoto butiku sahá až do roku 1860, kdy Louis-Ulysse Chopard založil v Sonvillier, ve Švýcarské Juře, svoji vlastní dílnu. Od roku 1963 je značka vlastněna rodinou Scheufele, se sídlem v Ženevě. Značka Chopard si vybudovala pověst kultovními kolekcemi "Happy Diamonds", "Happy Sport" a "Mille Miglia". Firma je rovněž partnerem nadace José Carrease na podporu boje proti leukemii a nadací Eltona Johna na podporu boje proti AIDS. Je rovněž věrným partnerem Mezinárodního filmového vestivalu v Cannes a legendárních závodů veteránů Mille Miglia v Itálii a monacké Grand Prix. Když to shrneme, jedná se o švýcarskou značku, která se specializuje na výrobu nejrůznějších luxusních doplňků, zejména šperků a hodinek.


Dále, co mě zaujalo, je reklamní kampaň Louise Vuittona. Nejvíce mě zaujala jejich nová kabelka. Značku Louis Vuitton najdete samozřejmě také v Pařížské ulici v Praze.





ELLE Trend nechybí snad v žádném vydání ELLE. Mám tyhle typy článků ráda, protože v nich mám možnost načerpat inspiraci pro to, co si případně při dalším nakupování pořídit - samozřejmě ne za takový pakatel, v rozumných cenách, které nezruinují tátovu peněženku. Ano, ano, živí mě táta, protože nemám žádného přítele, sehnat brigádu v těchto končinách je nemožní a stále studuji (maturitní ročník) a ještě studovat budu (vysoká). Ale s tím já prostě momentálně, zřejmě ani v brzké budoucnosti, bohužel nic neudělám.



ELLE Krása je další zajímavou rubrikou. Zde najdeme nejnovější kosmetické typy, které jsou pro tuto sezónu nejvhodnější. Tady mě nejvíce zaujal parfém Love Chloé Eau de Florale, nový BB Cream od Nivey a zlatý lak na nehty od Chanelu.


Rubrika Moje modní inspirace mi opravdu přišla právě vhod, jelikož jsme v pátek 16. listopadu měli stužkovák na téma 30. let. Bohužel jsem tam nakonec nebyla, protože jsem skončila s horečkou v posteli, ale stránka s módní inspirací dle Audrey Hepburnovou se mi opravdu hezky prohlížela.





Jak všichni víme, všechno je to o detailech, a rubrika ELLE Detaily je toho důkazem. Outfit by nebyl outfitem, kdybychom nezvolili k určitému stylu, střihu, barvě oblečení vhodný doplněk v podobě kabelky, bot, nárakmů, brýlí, čelenky, prstýnků, náhrdélníků, apod. Na těchto výše uvedených 5 stránkách lze načerpat úžasnou inspiraci pro vylepšení našich outfitů.

 
Pro mě zajímavým článkem se stala dvou a více stránka o společnosti Tiffany and Co., která se specializuje na tvorbu a prodej luxusních, nejenom diamantových, šperků. Dočtete se v něm například o malých zmínkách o legendárním filmu Snídaně u Tiffanyho, prodejnách Tiffany and Co. po celém světě, 175. narozeninách, zásnubních prstenech a celkově o špercích a šperkařství. To a mnohem více se dozvídáme z úst Gitty Gräfin Lambsdorff, výkonné ředitelky Tiffany and Co.


Ne že bych byla nějakým fanouškem Absolut vodky, ale tahle limitovaná edice se jim opravdu povedla. Design lahví je opravdu úžasný.

 
Článek Čtení s hvězdičkou bych ráda zmínila zejména proto, že se v něm dočtete o žhavé novince - prvním dílu z trilogie Fifty Shades of Grey (50 odstínů šedi) od spisovatelky E. L. James. Článek není konceptuálně zaměřený pouze na již zmíněnou trilogii, ale celkově na literaturu, která v čtenářovi vzbuzuje erotickou touhu.


A posledním "článkem", který mě v listopadové ELLE zaujal, je Extra Styl: Jak nosit denim. Na 8 stránkách se můžete dočíst o různých kombinacích, v jakých lze denim (laicky řečeno džínovinu) nosit.

A teď se vrhneme na dárečky, vzorečky a akce, které v ELLE můžeme najít.


Jako první si na straně 68 můžeme očichat parfém značky Bottega Veneta, která se specializuje zejména na luxusní nápadité kabelky, oblečení a šperky.

Dále tu máme známé MILUJEME TO, kde jsme informování o probíhajcích akcích v parfumerii Sephora. Právě probíhajícími akcemi jsou/byli:

  • K nákupu vůně Very Estée získáme klíčenku s mini rtěnkou jako dárek.


  • K nákupu jakékoli vůně La Martina získáme pánský sprchový gel.


Prvním vzorečkem je JACOBS Krönung MILLICANO. Mamka ho zkoušela a říkala, že to od nich nebyl moc dobrý tah. Že prý by měli zůstat buď u rozpustné, nebo mleté kávy - kombinace obou prý dobrá není :D


 
Dále tu máme akce v parfumerii Douglas. Bohužel se mi nepodařilo nahrát stránku s akcí k parfému Boss NUIT Pour Femme, ke kterému je jako dárek sprchový gel 50 ml stejné parfemace, ale máme tu:
  • Získejte set produktů v cestovním balení a kosmetickou taštičku jako dárek k nákupu peoduktů Lancome v hodnotě nad 1900 Kč. (Tato nabídka je už bohužel neplatná, probíhala ve dnech od 12. do 26. října nebo do vyčerpání zásob dárků.)


Tuším, že zrovna k této stránce (nebo k rozhovoru s Julií Roberts) byla připojena malá obálka, ve které se ukrývala ještě menší obálka, a v té takový obdélníček z tvrdého papíru, na který byl "vyražen" obrys parfému La vie est belle od Lancome a odstřik již zmíněného parfému.




Další akce od Douglasu - K nákupu jakéhokoli produktu značky Orlane získáme jako dárek luxusní kazetu z Noční řady na vrásky. Tato akce opět již nění platná, soudě podle toho, že probíhala od 17. října do vyprodání zásob.

 
A jako poslední tu máme vzoreček make-upu Affinitone od MAYBELLINE New York. Zatím jsem ho nezkoušela, takže vám bohužel neřeknu, jaký je :) 



Na závěr tu pro vás mám podobu zadní strany obálky časopisu, který se celý nesl v duchu Podzimu, akcí, vzorečků, šperků a Julie Roberts.
 
 
Gratuluji všem, kteří se článkem prokousali až na konec. Tenhle článek mi dal opravdu zabrat, dávala jsem ho dohromady opravdu dlouho, tak doufám, že se vám líbí a, i když opožděně, vás něčím inspiroval :)



2 komentáře:

  1. bohužiaľ elle som si újsť nechala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já tentokrá odolala ačkoli s velmi těžkým srdcem.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat