26. 7. 2013

Ladybox, edice Červenec 2013: Just Married!

Tentokrát velice ráda budu odporovat svému přesvědčení a připojím se k hromadnému šílenství kolem nového vydání Ladyboxu, které v tomto případě není jen tak ledajaké. Na facebookových stránkách Ladyboxu jste se jistě dočetly, že si pro nás tým Ladyboxu, ve spolupráci s konkurenčním týmem Senzaboxu, připravily opravdu velké překvapení schované za tajemnou oponou. Z plánovaného překvapení se nakonec vyklubala spolupráce těchto dvou týmů, z čehož vyplývá i spojení dvou krabiček krásy, které bok po boku statečně působily v prostředí kosmetického trhu.
Vzhledem k tomu, že spojením dvou krabiček krásy v jednu jsme my, jakožto věrní, občasní, či noví odběratelé, měli získat spoustu výhod, například v podobě nadupanějšího obsahu krabičky, který by měla mít právě premiérová Červencová krabička krásy, která nese symbolický název "Just Married!"
Podívejme se jí společně na zoubek..

KRABIČKA



Krabička jako taková prošla vícerými změnami. Vzhled je čistý, bílý (zaplať bůh od upuštění od růžové), s hlavním logem Ladyboxu uprostřed, a s pár detaily v rozích. Krabička je jinak z opravdu bytelného materiálu, takže kdyby se vám náhodou stalo, že by krabička spadla na zem, tak se jí nic nestane.
Osobně musím říct, že se mi tenhle vzhled krabičky moc líbí, rozhodně mnohem víc, než tomu bylo u krabiček předešlých. Jak se říká, v jednoduchosti je krása, a u téhle krabičky to platí dvojnásob.


Na výše uvedeném snímku jsem se vám snažila přiblížit, jak vypadá vnitřek krabičky. Opravdu nefotogenická kombinace barev, to vám teda povím. Tentýž vzor jinak naleznete také po vnějším obvodu krabice, kromě víčka.

DOPIS OD LADY


I dopis od Lady prošel vícerými změnami. Je z kvalitního tvrdého papíru, přehnutý na 3 části, kde 2 z nich jsou k sobě přidělané pečetí se znakem Ladyboxu. Z vnější strany, jak můžete vidět na fotce, je dopis černý, s drobnými růžovými logy a nápisem 'Ladybox Červenec 2013', a s růžovou částí, ve které je bíle vepsáno sdělení samotné Lady. Vnitřek dopisu je pak čistě bílý, se světle šedivou mřížkou, a s představením obsahu boxu:

OBSAH BOXU



Nemám v plánu se vám rozepisovat s tím, co jaký produkt obsahuje, a o co se vlastně vůbec jedná, takže si povídání o produktech můžete přečíst na výše uvedených fotkách.


Obecně v boxu najdeme 4 plná balení, 4 cestovní balení a 1 malý sladký bonus.


Tak, a tady už máme vybalený obsah krabičky.
Z obsahu mi největšá radost udělala sprchová pěna od Rituals s vůní bílého lotusu a zeleného čaje. A to bych to nebyla já, aby zkoumání pěny neskončilo fiaskem. Chtěla jsem vyzkoušet, jaká ta pěna je, jakou má konzistenci a podobně, tak jsem suverénně zmáčkla dávkovač a co se nestane :D Velkým červeným písmem by měli v dopisu napsat, že nádoba je por opravdu velkým tlakem, a když se uvolní, dojde k výstřiku pěny ven v ohromném množství! Mně ťulpasovi to absolutně nedošlo, takže si asi dokážete předtsvit, co se stalo :D V místě, kde jsem krabičku rozbalovala, byla najednou všude sprchová pěna :D No, vzniklý nepořádek jsem hned uklidila, a pohroma byla zažehnána. Ale tohle se mi teda ještě nikdy nestalo :D
Druhý produkt, který mi udělal velkou radost, je vzorek masky na vlasy od Macadamie. O téhle značce jsem v poslední době četla snad všude, tak jsem zvědavá, jaká ta maska bude.
Sprchový gel Palmolive Mediterranean Moments opravdu moc hezky voní a evokuje mi léto. Je to však drogérková kosmetika, která by v boxu neměla co dělat, ale je fakt, že sprchový gel se nikdy neztratí.
Rtěnka od Yves Rocher je opět krásnou voňavou záležitostí v intenzivním tmavě růžovém odstínu č. 13. Rose Somptueux, která se strašně zalíbila mamce.
Co zatím bohužel moc nevyužiji je set na úpravu obočí od Famous a oční linka ve fixu Blackbuster od L'Oréal (ačkoliv má opravdu krásné balení).
Ještě tu máme šampón na vlasy od i+m Naturkosmetik Berlin s vůní citrónu a ručně vyráběné mýdlo Libebit s vůní meduňky, na jejichž ozkoušení se teprve chystám.
Kromě kosmetiky jsem v boxu našla také něco na mlsání - polomáčené kukuřičné racio placky, po kterých se jen zaprášilo :)

Na závěr bych ráda dodala, že jsem s boxem spokojená, z 8 kosmetických produktů využiji s jistotou 4, 2 zatím nechám být a na testování 2 produktů se teprve chystám. Řekla bych, že tvrzení, že premiérový box ve spolupráci Senzaboxu a Ladyboxu bude nadupaný, bylo pravdivé a s radostí jej potvrzuji :)

A co vy? Šly jste do nového Ladyboxu? Jak jste s ním spokojené?




3 komentáře:

  1. Ono to vypadá fakt zajímavě,ty ladyboxy mají své kouzlo,ale já nevím no, raději bych si objednala prostě vyloženě to co chci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle boxy jsou dobre zejmena v tom, ze dostanes sanci vyzkouset ruzne kosmeticke znacky, a ne jen ty, co jsou v drogeriich :) jistota je jistota, tohle zase zajimava zkusenost :)

      Vymazat
  2. vyzerá zaujímavo ja sa vždy rada pozerám čo si si v ňom našla ale sama by som si ho asi neobjednala :D

    OdpovědětVymazat