15. 9. 2013

Dny Marianne - 13.-15.9. 2013 #2


V Pátek jsem vám slibovala, že se s vámi podělím o to, co jsem si koupila během Dnů Marianne. Na úvod bych ráda řekla, že i když probíhaly Dny Marianne, některé obchody se samy nenuceně zapojily do této "nákupní horečky" a rozhodly se vyjít vstříc nákupčím v podobě slev, které se pohybovaly většinou kolem -15% na celý nákup. Teď už ale přejděme k samotnému článku :)



První zastávkou se stala prodejna H&M. Mamka tam chtěla jít kvůli nákupu oblečení pro malou sestru, takže jsem šla s ní s tím, že se tam podívám po něčem pro sebe, zatímco ona bude vybírat oblečení pro sestru.
První, co mi padlo do oka, byl tenhle podzimní kabát (vlevo), který visel na věšáku hned u vchodu do prodejny. Doslova mi padla čelist a musel být můj :D Ten střih, a ta barva ♥ Byla to zkrátka láska na první pohled. Díky fotce nemusí kabát vypadat zrovna dvakrát hezky, ale ve skutečnosti je mnohem hezčí a hezky lichotí postavě :) Je dlouhý tak akorád pod zadek, což by mohlo být jeho nevýhodou, ale dá se s tím žít :) Kdyby vás zajímala cena, tak mě vyšel na 999 Kč*. Není to zrovna nejnižší cena, ale když to porovnám s cenami jiných kabátů, které jsem si v jiných obchodech zkoušela a prohlížela, je to jedna z cenově nejpřijatelnějších variant. 
Poté jsem se tak procházela prodejnou a hledala jsem různá trička, blůzky, svetříky, džíny nebo sukně. Díky mému omezenému rozpočtu a nabídce obchodu moje volba padla  jen na tohle tričko (vpravo), které je hořčicové barvy a s dlouhým rukávem. Je trochu slabší, takže bude dobré si na něj vzít ještě nějaký svetřík, ale moc se mi líbí a jsem se svým výběrem spokojená :) Stálo 249 Kč*.
Ty z vás, které vědí, jaké slevové kupóny se v slevové knížce nachází, jistě ví, že obchod H&M se této akce nezúčastnil. Ale naštěstí se vedení obchodu rozhodlo, že se k této akci připojí svým způsobem, takže jsem nakonec na celý nákup získala slevu 15% :) Hned se mi z obchodu odcházelo příjemněji :)


Poté, co jsme v H&M zaplatily, šla mamka napřed do C&A a já si mezitím zašla na skok do parfumerie Douglas, kde jsem měla políčeno na Chubby Stick od Clinique v odstínu Super Strawberry. Když jsem tam ale přišla a zamířila ke stojanu Clinique, za pomoci jedné z prodavaček jsem zjistila, že onen odstín bohužel nemají, a tak jsem si musela vybrat jiný. Volba padla na odstín Plushest Punch. Chubby Stick mě vyšel na 490 Kč*.
Jelikož mi přišlo divné odcházet z parfumerie pouze s jednou věcí, řekla jsem si, že se podívám na Dramatically Different Moisturizing Lotion + od téže značky. Jenže poté, co jsem zjistila, že mě jedno balení vyjde na 1200 Kč, rozhodla jsem se koupi onoho hydratačního zázraku odložit na jindy, a tak jsem zrakem zabloudila k stojanu Chanelu, kde jsem šla na jistotu a koukala po lacích na nehty. Čtyři krasavce už od této značky doma  mám, a tak jsem koukla po dalším do sbírky, který by byl tentokrát vhodný na nadcházející podzimní období. Poté, co mi prodavačka aktivně ukázala novou kolekci, která jim dorazila (Rouge Allure Moiré), rozhodla jsem se pro výběr laku v odstínu 585 Rouge Moiré, který mi jako první padl do oka. A myslím, že jsem neprohloupila :) Cena byla 660 Kč*.
Mezitím, co poté prodavačka u pokladny markovala mnou vybrané zboží, padl mi zrak na průhledný box s mini baleními Biosilku, hedvábí na vlasy. Zkušenosti s ním mám zatím nulové, a tak jsem si řekla, proč to za 59 Kč* nevyzkoušet :)
Když došlo na placení, uplatnila jsem první kupón ze slevové knížky se slevou 20% + navíc voucher se slevou 200 Kč, který mi ve Středu skončil ve schránce. A díky tomu, že konečná cena mého nákupu přesáhla (tuším že) 390 Kč, měla jsem nárok na speciální dárek k nákupu, kterým byla zázračná pleťová maska hollywoodských maskérů, a to sice Glamglow. Osobně jsem na ni moc zvědavá, jaká bude, a zda za tu cenu, za kterou ji je možné na kosmetickém trhu zakoupit, opravdu stojí. K nákupu jsem dostala navíc vzorek tělového peelingu od Collistar a poukaz na líčení (kterých mám teď doma asi 10 :D).


Po návštěvě parfumerie Douglas jsem zamířila s mamkou do C&A a následně do New Yorkeru, kde si chtěla vybrat něco mamka, a nakonec jsme zamířily do vedlejšího obchodu Marks&Spencer, kde jsem zatoužila po jemňounkém pleteném svetříku, který jsem si tam vyhlédla při poslední návštěvě OC Nisa. K světříku, který stál 449 Kč, jsem přihodila elegantní černé rukavice, které budou ideální na nošení v chladném podzimním počasí. Ty mě stály 279 Kč.


Jelikož jsme měly na nakupování necelé dvě hodiny, po M&S jsme musely zamířit směrem do Alberta, kde jsme plánovaně měly strávit tak cca hoďku nákupem jídla. Tuhle záležitost jsem s radostí přenechala rodičům (beztak bych jim při tom byla houby platná), a tak jsem zamířila do I am, obchodu s doplňky. Tam jsem měla původně políčeno na čepku (vpravo), která mi dokonale ladí k novému podzimnímu kabátku, ale odnesla jsem si odtamtud nakonec i stojánek na šperky v podobě stromečku (který je opravdu náádherný, jen mám trochu problém s tím ho postavit, protože mi tam jedna část nesedí, ale snad to nějak vyřeším) a hodinky, které jsou tak trochu opožděným dárkem k narozeninám. U těch mám zase problém s náramkem, který mi je velký, takže si ho budu muset nechat v hodinářství zkrátit, abych je pak mohla nosit, protože jsem z nich naprosto nadšená! :)
Čepka 229 Kč, Stojánek na šperky 249 Kč, Hodinky 649 Kč.


A máme tu poslední fotku. Poslední prodejnou, kterou jsem navštívila, byla prodejna Yves Rocher. Tam jsem si pořídila masku na obličej s chladivým efektem brusinek a hydratační rtěnku v odstínu 12 Rose Ispahan. Tady jsem opět využila slevový kupón se slevou 20% na jeden produkt (zvolila jsem rtěnku, protože byla dražší než maska), a navíc jsem jako dárek získala oční stíny ve vybraném odstínu. Já si z nabízených odstínů vybrala odstín 21. Péche nude.
Chladivá maska 119 Kč, Hydratační rtěnka 299 Kč*.

* Ceny označené hvězdičkou jsou cenami před slevou.

Tak, a společně jsme se dostali až na konec článku :) Děkuji vám za trpělivost a ochotu si tenhle sáhodlouhý článek přečíst. Pokud vám v článku vadí uvedené ceny zboží, omlouvám se, ale třeba se mezi vámi najde někdo, koho cena daného zboží zajímá.
Když to tak shrnu, s celým nákupem, který jsem podnikla nakonec hlavně mimo probíhající Dny Marianne, jsem moc spokojená, a jsem ráda, že jsme nakonec do Liberce jeli, i když to vypadalo, že se tam vůbec nedostaneme.
Na závěr mám jeden zvídavý dotaz na vás. Napište mi do komentářů, zda jste se letos zapojily do Dnů Marianne a co pěkného jste si případně vrámci této slevové akce pořídily :) 

2 komentáře:

  1. Jááááá si taky udělala radost Chanelem..a teď mé peněžence zbyly jen oči pro pláč ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Chanel je jako droga :D .. To znám, chudinka malá :D

      Vymazat