2. 12. 2013

Polished Monday #6


Omlouvám se, že vás v poslední době zanedbávám, ale blíží se mi zkouškové a poněkud se mi u krku utahuje smyčka, protože musím do Středy odevzdat seminární práci, se kterou si absolutně nevím rady, a ke všemu mám hromadu věcí na Čtvrtek (kdo by to byl řekl, že i když má člověk ve škole jen dva bloky, musí udělat hned 5 věcí na jeden blok?), takže "tak trochu" nestíhám. Nicméně..
Minulý týden moje nehty zdobil lak v odstínu 595 Rouge Moiré od Chanelu,  který je tuším že součástí zimní kolekce. Je to opravdu nádherná červená barvička se stříbrným shimmerem, která se dokonale hodí pro nadcházející Vánoční období. Hádám, že jsem ho na nehtech neměla naposled :)
Tento týden jsem oproti tomu vsadila na pana Diora, který je v mé lakové sbírce nový (kupovala jsem ho tuším v Pátek). Jde o odstín č. 871 Apparat, což je oproti 595 Rouge Moiré od Chanelu trochu tmavší červená se zlatým shimmerem. Nelíbí se mi sice tak jako ten od Chanelu, ale i tak je stále moc pěkný. A já a červené nehty? V poslední době nerozlučná dvojka :) 


Přesto, že já vstupuji do poněkud hektického týdne, u vás tak být nemusí. Jaký bude váš první prosincový týden?

2 komentáře: