6. 5. 2016

BATHIQUE, Calming Body Lotion | MINI REVIEW

Včera nám domů dorazil nejnovější katalog parfumerie Fann, spolu s kterým přišel i 10 ml vzoreček tělového mléka značky Bathique, která je v parfumeriích Fann poměrně nová.


Jak už z fotky můžete poznat, jedná se konkrétně o vzoreček tělového mléka z řady Calming
Calming je jednou ze čtyř řad, které v sortimentu Bathique najdete. Je charakteristická pro obsah másla z plodů palmy Murumuru. Kromě toho obsahuje také bylinné tóny například romarýnu, hřebíčku, černého pepře, ambry, různých druhů dřev a další. 
Osobně z něj cítím typickou pánskou vodu po holení. Vůně je to však jemná a nevtíravá, tudíž vhodná i pro dámy. Do jisté míry opravdu působí uklidňujícím dojmem.
Konzistencí má tělové mléko blíže k tělovému máslu, protože není moc tekuté, spíš naopak hutnější. Dobře se roztírá, do pokožky rychle vsakuje (nelepí se na ni oblečení, yay!) a nezanechává mastný film. Pokožku také hezky hydratuje a nedráždí ji.
Tělové mléko na mě rozhodně udělalo dojem, a to díky absorpčním schopnostem. Určitě bych šla do plného balení.

V parfumeriích Fann seženete tělové mléko z řady Calming v 500 ml velikosti s cenou 239 Kč (podle oficiálních stránek parfumerie). Není to sice nejnižší cena, na trhu se najdou i cenově příznivější tělová mléka, ale tohle za to rozhodně stojí.

A co vy? Znáte Bathique? Zkoušeli jste již něco ze sortimentu?

Žádné komentáře:

Okomentovat