29. 8. 2012

New In - Shopping in OC Nisa in Liberec

Zdravím.
Mockrát se omlouvám, že tu opět pár dní nepřibyl článek, ale s reinstalací notebooku a nainstalováním potřebných programů jsem se setkala s problémem, že můj internetový prohlížeč, který mi sem taťka nainstaloval, byl zastaralý, nezobrazoval mi správně administrativu blogu, sekal se, tak jsem si musela nainstalovat novější verzi. To mi zabralo dva dny, protože mi to z nějakého záhadného způsobu nešlo, ale nakonec jsem instalační proces zdárně dokončila a nyní se můžu vrhnout na již dva dny přichystaný článek.
Jak jistě víte, v Neděli jsem jela do Liberce. Z plánu zoologická zahrada sešlo, jelikož bylo ráno počasí pod psa, tak jsme vyrazili pouze na nákupy. Řeknu vám, že jsem v podstatě spokojená, ačkoliv jsem si během nakupování stačila sestavit jeden "Must Have" list, který si, doufám, brzy splním :)
A co že jsem si to tedy v Neděli pořídila?


Nutno podotknout, že obchod C&A je jedním z mých oblíbených. Když totiž něco neseženu jinde, seženu to tady. Obvykle tam totiž nemám problémy se zkoušením kalhot, většinou si nějaké zkusím a vezmu si je. Jenže tentokrát jsem měla den blbec a stále jsem nenacházela ty vhodné. Až najednou táta jen mrknul na stojan a už jsem měla v kabince dvoje. Jsou to výše vyfocené dvoje černé kalhoty.
Ty vlevo jsou rádoby z rifloviny, ale jsou slabší, takže když je budu chtít nosit v zimním období, budu si pod ně muset vzít silónky nebo legíny. Vyšly mě na 398 Kč. Naopak ty vpravo jsou z látky, ze které jsou dělané společenské kalhoty. Ony vlastně i jsou na ten způsob, až na to, že mají v pase gumu, vpředu (nebo vzadu? :D.) dvě kapsy na zip a zúžené nohavice na konci, takže budou dobré do kozaček. Opět jsou slabší, takže v zimě bude pod ně potřeba silónek nebo legín. Vyšly mě na 698 Kč.




Dále jsem si pořídila šedo/hnědé boty "na podzim". To na podzim je záměrně v uvozovkách, protože jsem měla v plánu si koupit vyloženě nějaké kotníkové boty, jaké můžete v poslední době vidět všude, ale bohužel mi žádné nepadly do oka tak, jako tyhle nádhery. Ulovila jsem je v Deichmannu za cenu 549 Kč.


Pásek už jsem potřebovala jako sůl, protože ten, co mám, se mi začíná v některých místech trhat, takže je potíž ho protáhnout jednotlivými poutky na kalhotech. Tenhle byl jasná volba, spona mě zaujala první pohled, navíc seděla jak délka, tak i šířka. Značku nevím, protože jsem si ho kupovala u jednoho "stánku" v pasáži, cena ale celkem ujde - rovných 200 Kč.


Teď bych ráda přestoupila od oblečení ke kosmetice. Výše můžete vidět čtyři kousky kosmetiky, které jsem si nutně potřebovala pořídit, ale má to svoje ALE. O odličovacím mléce od Garnier jsem četla na jednom blogu, tak jsem si řekla, proč ho nezkusit, stejně mi odličovač od Essence, který jsem do teď používala, už dochází (mám na dně už asi 1 cm), tak jsem obětovala 113,90 Kč a vzala si ho. Dále tu je odlakovač od značky Lilien, kterému jsme s mamkou věrné asi už dva roky. Je to nejlevnější (34,90 Kč) a zároveň nejověřenější kosmetický produkt. Jako další tu je rychle se vstřebávací krém na ruce od Neutrogeny, který jsem si pořídila zejména kvůli zimnímu období, kdy moje ruce neskutečně trpí (jsou suché, vytvářejí se mi na kůži až mapičky), a jelikož je přes zimu v reklamách hodně prosazován, tak jsem si řekla, že do něho půjdu. Cena je 89,90 Kč. A na závěr jsem si nechala tělové mléko Fa z řady NutriSkin. Osobně proti značce Fa nic nemám, ale řekla bych, že tento produkt se pro mě stal z nouze ctností. Jde o to, že jsem měla v plánu si koupit tělové mléko od Garnier, konrétně tedy 7 Days, protože moje pokožka na nohách (zejména v oblasti holení) je po celý rok hodně vysušená, až někdy vytváří šupinky, takže je pro mě hydratační tělové mléko naprostou nezbytností. Tenhle vybrala mamka, protože už jsme pospíchali, takže po Garnieru nestihla sáhnout. No, tak snad přístě :) Cena je trochu vyšší, 128,90 Kč. Všechny čtyři produkty byly pořízeny v Hypermarketu Albert - patří k nim ještě balíček holítek značky Wilkinson (ačkoliv to bylo opět šlápnutí vedle, opět jsem si totiž chtěla koupit jiné).


A v poslední řadě tu máme nutnou zastávku v drogerii Rossmann. Pokaždé, když si vyrazím někam nakupovat, zamířím do nějaké drogerie. Nevím proč, je to už prostě takový můj rituál :) Při většině nákupů si odnáším s sebou letáček kosmetických vychytávek různých značek, a tentokrát tomu bylo u Essence. Z letáčku jsem si už asi před měsícem vybrala pár věcí, které bych si ráda koupila. Suma sumárum jsem si půlku věcí vyškrtala a pořídila jsem si jen tohle málo. Beztak to nebyl posední nákup, který jsem v drogérii Rossmann udělala :D
No, takže to vezměme zleva. Jedna z věcí, které jsem si chtěla/musela pořídit, je nový nude lak na nehty. Ten, co doma mám, je už z půlky prázdný, takže jsem potřebovala nový. Je to lak z kolekce Nude Glam, odstín č. 04 Iced Latté. Všimněte si u něj nového vzhledu lahvičky, který slibuje 8 ml obsah za cenu 39,90 Kč. Dalším lakem je posilovač nehtů XXL. Pro jeho koupi jsem se rozhodla na základě toho, že moje nehty mají tendenci se vrstvičkovat a lámat, takže mívám hodně tenoučké nehty a musím je nosit krátké na krátko. Teď se stal ale nějaký zárak, či co, a moje nehty úplně nádherně rostou a mám je už celkem dlouhé bez toho, abych si je musela ostříhat. Jsem za to neuvěřitelně ráda a doufám, že tenhle lak, který jsem se i částečně rozhodla používat i jako podkladový, aby moje nehtíky chránil, mi pomůže v jejich opečovávání. Cena je slušná, 49,90 Kč.
A nakonec jsem si nechala dvě rtěnky.


Předem se omlouvám za kvalitu fotky, ale po vyfocení mi fotka vyšla tmavá, tak jsem ji musela upravit, aby vynikly názvy rtěnek.

Rtěnka vlevo má odstín č. 44 Almost Famous, je to taková sytá tmavě červená barvička, rtěnka vpravo je odstínu č. 60 Cutie Mac Cute, což je naopak perleťová, světle fialová barva. Jak to vypadá ve skutečnosti:


Mrzí mě, že na fotce není pořádně vidět, jak barvy ve skutečnosti vypadají na rtech, ale to už bude tím světlem. Na rtech vám je neukážu, protože jsem zjistila, že barvy vypadají ještě hůř - červená vyšla do oranžova a světle fialová jako perleťová. Škoda. Obě rtěnky mě vyšly na 54,90 Kč.

Suma sumárum mě celkově nákup vyšel na 2 412,20 Kč.

A čím jste si v poslední době udělaly radost vy?





7 komentářů:

  1. lak je krásny a bledý rúž sa mi tiež veľmi páči :) skvelý nákup

    OdpovědětVymazat
  2. Taky sem si chtěla koupit pásek:( bohužel nemůžu najít žádný černý se zlatou sponovou v odpovídající délce!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si koupila v Barceloně super sandály. A ještě jsem je neměla na sobě :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. krásné boty)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní nákupy! Rtěnky mají moc hezkou barvu.
    Já si teď v poslední době kupuju hlavně pletený kabátky a knížky -;).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně to stačí, děkuju a držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké věci sis koupila, taky nejraději nakupuji v Nise Liberec :)!

    OdpovědětVymazat