24. 8. 2012

PREVIEW: LADYBOX - Try Monthly New Cosmetics Products!

Zdravím :)
Koukám, že se nám číslo pravidelných čtenářů pomalu, ale jistě, zvyšuje, což mi dělá ohromnou radost!
Jelikož nevím, o čem bych mohla psát, rozhodla jsem se napsat krátký článek o jedné novince "na trhu" - Ladyboxu.


 Jedná se o luxusní krabičku, která vám bude při včasném zaregistrování zasílána každý měsíc. Krabička by, podle popisu na prozatímní hlavní stránce, měla obsahovat vzorky vybraných prémiových vzorků těch nejlepších kosmetických přípravků od světových, i českých značek, a to pouze za 259 Kč měsíčně včetně poštovného. Součástí je vždy rovněž jedno plné balení. Navíc se od nich dozvíte profi tipy a triky, s jejichž pomocí se stanete krásnější. Přípravky, které v Ladyboxu objevíte, si zamilujete a ihned si je u nich můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu!
Nevím, jestli je to moc velká, nebo naopak pakatel, cena za to, že si domů necháte poslat krabičku se vzorky kosmetiky, protože nevím, kolik toho bude krabička obsahovat. Navíc, jak jsem se dočetla na jiném blogu, tohle "krabičkování" má u nás premiéru, jelikož tohle doposud dělali jenom v zahraničí.

 
Jednoduše.. Stačí, když na níže uvedeném odkazu zadáte do políčka svou e-mailovou adresu a dále se už nemusíte o nic starat. Na mail vám včas přijde informace s tím, kdy bude rozesílání krabiček zahájeno, kdy se můžete zaregistrovat k odběru tak, abyste byly mezi vyvolenými, jelikož je počet krabiček omezen.

nové kosmetické přípravky

 
  
 
A co vy? Zapojíte se do "krabičkování"?

1 komentář:

  1. Ty bláho, ty máš užasnej blog, myslím po grafické strance, pokud by ses nudila, brala bych od nějaký vzhled mého blogspotu.:)

    OdpovědětVymazat