19. 10. 2012

New Essence Trend Editions

Zdravím vás po týdenní absenci :)
Chyběla jsem vám? Ha-ha.ha. Zpátky nohama na zem :) Vím, jsem hrozná, ale škola mě zaměstnává víc než je zdrávo a vždycky, když dorazím domů, tak nemám náladu cokoliv přidat, ale dnes je Pátek, což znamená, že před sebou máme dva dny volna. Netuším, jestli budu mít čas nebo ne, jelikož v Sobotu máme jít na zahradu hrabat listí a zkontrolovat "pracanty" a v Neděli se u nás hraje fotbal ode 3 hodin odpoledne, takže uvidím, jak na tom budu.
To ale nemění nic na to, že mám v záloze celkem 10 článků, a právě teď je mi ctí vám představit jeden z nich: Nové limitované edice, které si pro nás Essence přichystalo.

 
 
Tato limitovaná edice se umístila v tzv. stálém stojanu (stojan, ve kterém najdete stále stejné výrobky, které zaměstnankyně drogérií průběžně doplňují). Jedná se o kolekci plnou pigmentů = sypký prášek, který můžeme použít jako oční stíny, na rty místo rtěnky nebo na nehty místo laku. Pokud je chcete používat, musíte si koupit také podkladové báze (na rty, oční víčka, nehty), které jsou součástí kolekce a bez nichž byste pigmenty horko těžko aplikovaly. Jako pomocník může posloužit rovněž aplikátor, či prázdné mističky, ve kterých si můžete kombinovat barvy pigmentů dle vlastní fantazie. Jsou dostupné v různých barevných odstínech. V drogériích (zejména Rossmann, v DM nemám tušení) jsou k dostání již od Srpna.
 
 
 
Další limitovanou edicí, kterou ještě stále můžete v drogériích zastihnout, je Cherry Blossom Girl. Jedná se o edici laděnou do japonského stylu. Najdete v ní laky na nehty (hořčicově žlutá, tmavě oranžová, hnědo/šedá), tužky na rty, nalepovací řasy, ale i oční stíny quattro, oční linky a další. Jestli jste ji ještě nezaregistrovali, tak si pospěšte - do drogérií se pomalu dostává nová edice:
 
 
 
nebo-li divočina.. Ale ne taková, jakou asi čekáte :) V této nové limitované edici naleznete spíše zemité odstíny - fialovou, hnědou a béžovou. Teprve se však k nám do drogérií dostává, a navíc ji nenajdete úplně všude, kde jste byli zvyklí, takže nebuďte tak hr hr a neútočte hned na první drogérii, kterou uvidíte :) Já osobně se na ni moc těším, mám vyhlídnuté zejména laky na nehty, které jsou v celkem 4 odstínech.
 
 
 
Edice, která by měla následovat Wild Craft, by měla být tato: 24h Hand Protection Balm, aneb krémy na ruce s vůní teplých zimních nápojů. Na výběr budeme mít z horké čokolády s karamelem, perníku a chai latte a z jablko-skořicového punče. Upřímně vůbec nevím, který si nakonec vyberu, ale asi to nakonec bude jablko-skořicový punč, protože vůni jablek se skořicí miluju ♥ No, uvidím, který krém na mě nakonec zapůsobí. Jo a pro neználky angličtiny - jedná se o krémy na ruce určené do nadcházejícího zimního období :)
 
 
 
Upřímně netuším, kdy tato kolekce dorazí k nám. V zahraničí se už prodává, a v jejím popisu na oficiálních stránkách se píše o oslavách školy v Říjnu, takže těžko říct. Nicméně by nás tahle kolekce měla nabádat k lehce "klučičímu" stylu, však to znáte - baseballové, či univerzitní, bundy se hojně rozšiřují i u nás v České republice. Z této kolekce mě nejvíce zaujaly laky na nehty, oční stíny v tužce, kosmetická taštička ♥ a gumičky do vlasů. 
 
 
 
Řekla bych, že tohle bude ta nejočekávanější edice. V Listopadu, přesněji řečeno tedy 15., má u nás premiéru druhá část posledního dílu Twilight ságy, Rozbřesk. Essence se opět (?) inspiroval touto filmovou ságou a vytvořil limitovanou edici. Edice je opravdu rozšířená, najdete v ní jako obyčejně laky na nehty, lesky na rty, třpytivé oční linky, rozjasňující pudr, tvářenku, rtěnku/y, ale co je opravdu novinkou, jsou pigmenty. Pigmenty nebyly doposud součástí žádné z edic, pomineme-li Colour Arts. Barevně je edice laděná částečně do tmavých a světlých tónů. Osobně jsem opět nejvíce zvědavá na laky na nehty. Uvidíme, v jakém rozsahu nám budou moci drogérie nabídnout touto edici.  
 
 
A v poslední řadě tu máme edici Domov, sladký domov. Tato edice nám nabízí oční stíny, dlouhotrvající rtěnky, rty zvětšující lesk na rty (nevím, jak to přesně přeložit, ale prostě to je lesk na rty, který by měl rtům dodat lesk a objem), tvářenky, laky na nehty, gelové lesklé nálepky a pletený pytlíček na naše malá potěšení. Barevně je edice laděná opět jak do světlých, tak do sytějších a tmavších barev, ale plus mínus dominují tři barvy: růžová, červená a světle oranžová (?). Nejvíce mě z této edice zaujal pytlíček a laky na nehty.
 
Gratuluji všem, kteří se úspěšně prokousali na konec článku :D Už jednou jsem tady zvěřejňovala článek o oficiálních stránkách kosmetické značky Essence, tak jsem si řekla, proč vás neinformovat o jejich aktuální a připravované nabídce limitovaných edicí.
Nakonec by mě samozřejmě zajímalo, jaká edice vás zaujala nejvíce, či co byste si případně pořídili/plánujete pořídit? :) Napište mi do komentářů váš názor :)
 

4 komentáře:

  1. Z Cherry blossom girl jsem si pořídila tvářenku, trochu mě mrzí, že k dostání nebylo to WILD craft.. no a těším se na ty krémy, doufám, že budou k dostání :-) U toho stmívka s home sweet home jsem ještě pořádně neviděla ty produkty, tak si třeba ještě něco vyberu.. záleží taky na tom, aby to u nás bylo vůbec k dostání :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Wild Craft jsem slyšela, že už je dostupná v DM, ale nevím, co je na tom pravdy :) Každopádně když si klikneš na název edice, dostaneš se na oficiální stránky Essence, přímo tedy dané edice, a dozvíš se, co daná edice obsahuje.. Každopádně ty krémy tady budou koncem října a Rozbřesk nějak kolem premiéry (15. listopadu u nás) filmu, či-li někdy mezi 1.-20. listopadem :) o Home Sweet Home zatím nic nevím :)

      Vymazat
  2. Ahoj, viděla jsem už na netu vzorky laků z Breaking Dawn p2 a kromě toho zlatého jsou všechny úžasné (tmavší odstíny se střípky, nádhera)... Jestli nebudou v mém okolí k dostání, tak mně trochu naštvou, už tak ty limitky člověk nahání všude možně;-)

    OdpovědětVymazat