25. 11. 2012

25/11/2012 - HUBNOUCÍ PROGRAM, Den 2.

Zdravím,
právě mi zbýv asi 28 minut, než se mi vypne internet, takže si musím pospíšit, abych stihla sepsat, co se za dnešek událo.
Začněme tím, že mi momentálně Blogger vypověděl službu v tom smyslu, že prý vypršela moje kapacita úložiště o velikosti 1 GB, který poskytují galerie Picasa, takže momentálně nevím, co s tím, protože jsem vám slíbila fotky včerejšího jídla a teď nevím, jak to udělat. Nevíte si s tím někdo rady? Uvítala bych, kdybyste mi napsali do komentářů, co se s tím dá dělat. Byla bych vám opravdu vděčná. Jinak, co se tedy týče dnešního dne..
Dnešek nezačal nijak valně, od pátka beru antibiotika a mám je brát vždy po 12 hodinách po jídle, a v tom je ten háček. Zařídila jsem si to tak, abych je v klidu mohla brát, až budu vstávat do školy, což je kolem 6 hodiny, a když k tomu připočtu snídani, tak zhruba kolem 6:30. No, a jelikož jsem teďka byla doma, tak jsem si vždycky musela nastavit na ráno na půl 7 budíka, abych si vzala antibiotika. A ja jsem před chvilkou psala, mají se brát po jídle, jenže já jako největší pitomec jsem se dneska ráno probudila, vzala antibiotika, a šla si zase lehnout, ALE KDE JE TO JÍDLO? No, tak na to jsem zapomněla, tudíž můj žaludek jaksi nezvládl zátěž antibiotik a byla jsem nucena kvapně navštívit záchod.
To mělo vliv na průběh dopoledne, které jsme celé, a ostatně i část odpoledne, strávili v OC Nisa, na nákupech, s čímž se pojí další nepříjemnost - Pusťte holku do obchodního centra s tím, že nemá cenu, aby si cokoliv kupovala, protože do měsíce jí oblečení bude na nic, protože jak půjde s váhou dolů, budou ubývat i centimetry, a tudíž bude všechno momentální oblečení velké.. To je jako pustit diabetika do cukrárny na zmrzlinu! Sakra!
A protože jsem měla furt žaludek jako na vodě, nechtělo se mi pít, nechtělo se mi jíst, štěkala jsem na tátu, ten mi chtěl dávat něco ke svačině, ten mě nutil do pití.. No prostě hrůza.
Naštěstí to přešlo poté, co jsem se naobědvala, a mohla jsem tak v klidu pít, strávit oběd a jít se ségrou do Cinestaru na film - Zvonilka: Tajemství křídel. Jo, mám ráda pohádky, jo, je mi 19, ale co na tom? Bylo to náhodou moc hezké :) Po filmu jsme jeli domů.
Odvezla jsem si tedy z Nisy alespoň jeden šátek - černý s hvězdičkami, který jsem si beztak chtěla tenhle týden koupit v Tchibu, protože ho tam shodou náhod mají mít. Vlastně jsem ani nepočítala s tím, že bych na něj dneska natrefila, a zrovna v CAčku, se značkou Clockhouse, a už vůbec ne za cenu 120 Kč! Aspoň něčím jsem si udělala radost :)
Zbytek dne jsem tedy strávila doma cvičením, jezením, pitím a hlídáním ségry a jejího malého kamaráda - rodiče šli posedět na hřiště.
To je "ve stručnosti" průběh dnešního dne, a teď se na něj podívejme z hlediska "zápisu do deníku", aneb co jsem dneska snědla, vypila a tak dále..
 
* * *

6:30 - Antibiotika
7:30 až 9:15 - Ranní nevolnost (špatná reakce na antibiotika), CVIČENÍ (pouze protažení ve stoje), SNÍDANĚ (1 plátek celožitného chleba), 0,45 l čaj bez cukru a s citrónem, příprava na odjezd do OC Nisa
9:15 až 14:30 - odjezd do OC Nisa, nakupování, 0,5 l minerálka, OBĚD (křupavá kachna z GUTY bez křupavé kůrčičky, čerstvá zelenina z BILBO SCHMACK), kino (Zvonilka: Tajemství křídel)
14:30 až 15:15 - příprava svačiny, SVAČINA (1x jogurt Jogobella light, příchuť malina, 1x kiwi, 3x plátek kedlubny)
15:15 až 18:10 - 0,8 l minerálka, 0,4 l minerálka
18:10 až 18:12 - CVIČENÍ (rotoped - 5km asi za 12 minut)
18:12 až 19:00 - příprava večeře, VEČEŘE (100g vepřového masa na přírodno, narájené na kostičky, 150g zeleninového salátu)
19:00 až 23:00 - 1,6 l minerálka

* * *
 
Tak a to byl tedy můj dnešní den. A jaký byl ten váš?

3 komentáře:

  1. dnes si to zvládla v pohode,
    dnes by som sa už asi aj ja z toho najedla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tohle se mi stalo minulý týden, právě jsem v procesu řešení, podle mě nezbde nic jiného než si to úložiště koupit, což se mi moc nechce. Momnttálně jsem si vlezla do toho Picasa a promazala fotky (některé byly nahrány dvakrát) čímž jsem koupi nachvíli oddálila. Všimla jsem si že spousta blogerek přechází na doménu bez blogspotu, prostě jen cz, takže asi se budu muset poptat a nějakou si koupit? Sama nevím jak to řešit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jsem připravená buď na změnu domény, nebo na přikoupení větší kapacity, protože momentálně jiné řešení nevím :/ Ještě to musím nějak promyslet, co bude lepší, jak jinak by se to dalo řešit, a tak.. Je to děs :/

      Vymazat