3. 12. 2012

03/12/2012 - Something in the air, it keeps us together...

Zdravím,
omlouvám se, ale dnes nečekejte článek o hubnoucím programu. Došla jsem k názoru, že je to stáleto samé, že si sama musím uvědomit, co a jak mám dělat, ale nemusíte se obávat, sem tam vás o něm budu informovat :) Spíš bych chtěla už konečně přidat nějaký normální článek, než teďka posledních 8 dní to samé, přece jenom tenhle blog byl založený za trochu jiným účelem :)
Jinak, co se dneška týče, ve škole to bylo hektické, pořád jsem byla na nervy, panovala melancholie, prudění, a naopak bylo i veselo. Psala jsem písemku z ČJ, odprezentovala prezentaci a dozvěděla se známky z testu z AJ a byla jsem ráda za odložení testu z IP.
Během dneška se událo i něco, co mě svým způsobem potěšilo, ale i mě to trochu srazilo na kolena. No, nechci tady rozebírat trápení s láskou a tak, takže to nebudu dále rozebírat :)
Doma jsem se poflakovala, dávala dohromady zápis z ET, koukala se na Gympl, Báječné dorty (nebo tak nějak se to jmenuje) a teď na seriál Sex ve městě :) Do toho sepisuji dopis Ježíškovi (to víte, kvůli 6 leté sestřičce) :D
 
A jaký byl váš den? Zvládli jste první den školy po víkendu?

4 komentáře:

  1. na "trošku jiné" články se těším :)
    o dopise Ježíškovi stále přemýšlím - napsat ho/ nenapsat..
    o čem je film báječné dorty? :)

    OdpovědětVymazat
  2. já dopis ježíškovi píšu celý život ! :D i ted!!!

    OdpovědětVymazat
  3. U mě na blogu právě probíhá giveaway o voucher na nákup libovolného sortimentu značky Triola. Budu ráda, když se zúčastníš. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, rada by som ta pozvala na moju giveaway:
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat