31. 12. 2012


Dneska jsem měla v plánu sepsat nějaký obyčejný článek, ale jak to tak bývá, zasekla jsem se u filmů, brouzdání po nětu, v krámě, či při lakování nehtů a přemýšlení, co si na dnešní "akci" vezmu na sebe. Nemusíte se ale bát, o plánované články nepřijdete. Jelikož je zítra nový rok, můžete se těšit na tématický článek "To nejlepší z kosmetiky roku 2012", či trošku opožděně na "Střípky Vánoc". Nevyhnete se ani výhledu do nového roku, aneb co jsem si pro blog naplánovala, a co zlomového čeká mě samotnou. Nepředbíhejme ale událostem..
Dnes je přeci Silvestr, ne? To znamená, že všude po celém světě probíhají, či budou probíhat, oslavy Nového roku!
Já osobně bych vám všem, kteří jste v tomto roce zachovali mému blogu přízeň, chtěla popřát hodně štěstí, nejen v Novém roce, protože, jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok, dále zdraví, lásky, a vůbec všeho, co člověk ke štěstí potřebuje. Doufám, že se vám v novém roce podaří vše, co jste si naplánovali, či před co vás postavili, ať už se jedná o důležitá rozhodnutí nebo události, které ve vašem životě představují zlomový bod. Ať se vám splní vše, o čem tajně sníte.
Tak, a přání bychom měli za sebou :) Teď by nebylo na škodu zamyslet se nad tím, co vlastně dneska podniknout. Já plánuji dnešní večer strávit v kruhu svých blízkých na menší silvestrovské "párty", ze které se kolem půlnoci přesuneme na náš "fotbalový stadion", kde bude ohňostroj. Doufám, že jste si dnešní den náležitě užili, užíváte, a plánujete užít :) 
A na závěr trocha inspirace a tématicky laděných obrázků :)
 

 
 
Ještě něco ze včerejška.. Taťka mi přivezl novou svíčku :)
 
 
Moje Silvestrovské nehtíky

 
Rádoby silvestrovský outfit // tílko s krajkou, černé džíny, béžový
cardigan, černý šátek s hvězdičkami - vše z C&A
 
!! HAPPY NEW YEAR !!
 
zdroj

zdroj

zdroj

zdroj

zdroj
 
 
 




 

2 komentáře:

  1. těším se na střípky Vánoc a na další chystané věci :)
    do nového roku ti přeju jen to nejlepší! :)
    obrázky jsou hezké, tvůj dnešní outfit vypadá suprově! :)

    OdpovědětVymazat