28. 12. 2012

Nadílka od Ježíška

Dobré ranko přeji,
právě teď mi nejspíš zvoní budíkový Robbie Williams s jeho nejnovějším (?) hitem Candy, která mě zaručeně dokáže probudit takovým způsobem, že vždycky vystřelím z postele jako raketa a mám chuť vyhodit mobil oknem ven :D je to sice vždycky takový šok, ale aspoň mám jistotu, že pak zůstanu vzhůru a nebudu mít tendence opět usínat. A proč takhle brzo vstávám? To proto, že jedeme na nákupy! Jo, těším se, těším, i když mám v plánu si koupit jen pár maličkostí, jelikož o oblečení momentálně nemůže být řeč, a navíc trpělivě vyčkávám na Leden, kdy taťka dostane přidáno, tudíž si budu moci koupit plesové šaty (délka max. pod kolena) a k nim boty na nižším podpatku (na jiný, než je můj maturitní ples nehodlám nosit své 11 až 12 cm vysoké krásky, to nepřichází v úvahu). Takže tak..
Jenže proto jsem nepojmenovala tenhle článek tak, jak jsem ho pojmenovala. V Pondělí byl Štědrý den, takže jsme dostávali dárečky, a za sebe musím říct, že jsem s dárečky "od Ježíška" opravdu spokojená, protože jsem dostala vše, co jsem si přála, plus pár "drobností" navíc :)



Parfémy To Be Woman italské značky POLICE, kterou upřímně řečeno vůbec neznám, každopádně má opravdu zajímavou vůni, a vytoužený La vie est belle od Lancome, jehož miniaturku jsem získala někdy během Září nebo Října, bohužel si to už přesně nepamatuji, přímo od českého zastoupení Lancome, a právě v tu chvíli se stal mým oblíbencem. Jeho pojmenování La vie est belle v překladu z francouzštiny znamená Život je krásný, tak nechť život je krásně sladký, jako je tenhle parfém :)


Čtvrtý díl ze série o dračích jezdcích od Christophera Paoliniho, který nese název Inheritance, a legendární Sex ve městě od spisovatelky Candace Bushnellové byly moje dvě vytoužené knížky, které, tedy alespoň Inheritance, toužím získat už od Jara. Na Štědrý den se mi to tedy podařilo a jsem za to opravdu ráda, jelikož nutně potřebuju vědět, jak to dopadne s Eragonem a Aryou, a vůbec jak celý příběh Christopher zakončí, zatímco u Sexu ve městě se impulsem pro tužbu vlastnictví výtisku stal samotný seriál a dvojdílné filmové zpracování. Takže, děkuji, Ježíšku :)


Dalšími dárečky jsou "šperky", o kterých jsem dopředu věděla, že je dostanu, protože jsem si je sama vybírala. Jedná se o modro stříbrný náramek značky Pandora (ne přímo z kamenného obchodu, ale dělala ho jedna známá) a set řetízku s přívěskem a náušnic, který je rovněž od známé. Kamínky na náušnicích a přívěsku jsou značky Swarovski, zatímco ostatní komponenty a řetízek jsou od Preciosy. Takovými doplňky se nic nezkazí, určitě je s něčím unosím :)


Předposledními dárečky jsou oční stíny Quattro od Essence, o kterých jsem také věděla, protože mi o nich mamka řekla. Chtěla jsem totiž podobné stíny z Avonu, kde akorad byly v krapet jiných odstínech a v čtvercové krabičce, jenže byly příšerně předražené, tak mi mamka koupila dostačující náhražku. Jsem s nimi zatím spokojená, takže to byla trefa do černého :); a pilník na nehty, tuším že značky Bohemia Crystal s krystaly od Swarovského. Pilník se vždycky hodí, praktický dárek :)



A posledním dárkem, který jsem teda ale opravdu nečekala, je kosmetický kufřík. Jak si někteří z vas určitě vzpomenou, stejný, akorát tuším že v jiné barvě, si kupovala Mia, už ani nevím, jak dlouho to je zpátky, ale kazdopadne jsem se o tom doma párkrát zmínila a bum, našla jsem ho pod stromečkem. A pro upřesnění, správné označení není kosmetický kufřík, ale spíše kufřík na nářadí, protože úplně stejný má už pár let muj táta, akorát že v šedivé barvě, a to právě na nářadí. Navzdory jeho jinému soravnemu využití mě tento darek opravdu pod stromečkem překvapil a neodpustila jsem si zavtipkovat, že se asi otevřu železářství :D Nicméně kufřík už má své čestné místo a je zaplněný téměř všemi mými kosmetickými produkty (kromě šampónu, sprchoveho gelu, tělového mléka, apod., kteří mají své místečko v koupelně). Děkuji, Ježíšku, za tak nečekaný a opravdu užitečný dárek :)

Doufám, že se vám už takové články nezajídají, a článek vas bavil. Dárků jsem nedostala moc, ale za to to jsou takové dárky, které mi jsou nějak užitečné, a které jsem si přála dostat. Ježíšek byl i tak dost štědrý :)A teď se mi pochlubte vy. Co hezkého jste dostali k Vánocům? :)

8 komentářů:

  1. tu vůni od Lancome ti závidím :) jinak jsi dostala moc pěkné dárečky :) ten kufřík je taky super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jsem za dárky opravdu ráda :) A neboj, třeba si parfém La vie est belle někdy koupíš, nebo ti ho někdo dá :)

      Vymazat
  2. tak teda takový kufřík by se mi také hodil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj krasne darky:-) jšem nova ctenarka:-) budeme menit BloBox:-) tak doufam ze udelame nejaky post:-) tesim se:-)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji mnohokrat za sledovani meho blogu, doufam, ze se ti tady bude libit :) na vymenu boxiku se tesim, uz na tom pracuji :) ohledne blizsich informaci te pripadne budu kontaktovat na e-mail :)

      Vymazat