10. 3. 2013

New Beginning, Maybe

"Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dva dny volna."

Tak přesně tímhle ne vždy se hodícím mottem jsem se řídila poslední měsíc, a jak je vidět, nadělalo to víc škody, než užitku. A přesně tou škodou s velkým Š myslím pauzu, která se tady na blogu přetáhla přes 1 měsíc, co se s mým ustavičným slibováním rozhodně neslučuje. A tak jsem si řekla dost.

Dříve jsem se na blogu necítila moc příjemně, znáte to. Jsou prázdniny, nebo prostě máte volno, a místo toho, aby jste jen tak seděli a zevlovali, máte tady najednou nějaké povinnosti, které s sebou vznik blogu obnáší, a to vám ten váš volný režim narušuje. Každý je občas rád flákačem, chce si dát "voraz", ale nejde to stále donekonečna. A že to chci s blogem někam dotáhnout, a možná se i časem zařadit mezi ty úspěšnější, rozhodla jsem se s tím něco udělat.

Tak došlo až k těmto týdenním Jarním prázdninám, kdy jsem si řekla, že budu mít dost času na to promyslet, co dál. A taky na to došlo. Rozhodla jsem se kompletně předělat design blogu, abych se tady cítila příjemně a přidávání článků mi šlo od ruky. Ještě mi teda chybí dodělat postranní menu, jinak si můžete všimnout nového loga a funkčních odkazů na hlavní rubriky blogu. Ještě mě toho dost čeká, tak doufám, že to ve velmi brzké době dotáhnu do konce :)

Jinak, co se týče článků, mám v plánu přidat všechny články, co jsem měla v plánu přidat, tedy kromě těch, co už nejsou tématem aktuální. Můžete se tedy těšit na recenze, new in, založení nějakých nových pravidelných článků, doplnění rubriky 'Nails' o pár chybějících swatchů laků na nehty a nových nail artů, možná i nějaké random fotky a podobně. Podle toho, co mi přijde pod ruku :) Jedna kamarádka mě dokonce přemluvila k tomu, abych začala fotit outfit posty! Tak jsem zvědavá, jestli se k tomu a kdy dopracuju :D

Takže sečteno a podtrženo jsem nenapravitelný flákač a lenoch obecný, který si ve svém volnu nedokáže najít čas na blog, a strašně ho to štve a mrzí, ale má v plánu se polepšit, což myslí to smrtelně vážně, protože to chce s blogem někam dotáhnout.

Doufám, že vás takhle sáhodlouhý článek neunudil, ale měla jsem potřebu vám tyhle důležité informace sdělit :) Taky doufám, že jste na mě za ten měsíc a fous nečinnosti nezanevřeli a budete sem chodit rádi i nadále :)

Teď už vám přeji jen sladkou dobrou noc :)





3 komentáře:

  1. Držím palce, ať Ti to odhodlání vydrží :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. to je dobrej citát! :)
    hodně štěstí a bude se těšit na články :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem flákač, a občas mám záchvaty akce, a pak se to zase pomalu zhoršuje... :D Klasa. :)

    OdpovědětVymazat