14. 4. 2013

New In #8


Jako student maturitního ročníku bych měla trávit volný čas učením, protože mě už za 19 dní čeká praktická (Ekonomika a Účetnictví - příklady), jenže mně zkrátka nepřijde, že bych měla tak brzo maturovat a ještě jsem se na nic neučila :D To ale neznamená, že to nemám v plánu :) V tomto a příštím týdnu mě čeká spousta testů, která kde 2 z nich se týkají připuštění k maturitě. Jsem zvědavá, jak se mi to podaří zvládnout, a jestli to vůbec zvládnu. Každopádně jde do tuhého, takže, co mi zbývá, že :)
Na dnešní dopoledne jsem si pro vás připravila článek, ve kterém vám shrnu, co jsem si v uplynulé době koupila, či co jsem dostala nebo vyhrála. Doufám, že se vám článek bude líbit :)





Jako první tady máme to, co jsem si koupila v Hypermarketu Albert a drogériích DM a Rossmann.
  • Balea YOUNG, Body Smoothie, Mango & Vanille; drogérie DM, 42,90 Kč - Tohle smoothie jsem si kupovala v drogérii DM, protože jsem trpěla akutním nedostatkem tělových mazadel. Po tomhle jsem sáhla spíše ze zvědavosti. JAKÉ JE? Jedná se o trochu tekutější tělové mléko s olejovým filmem, které se pohodlně dávkuje pumpičkou. Zanechává svěží pocit na pokožce, rychle se vstřebává, svým způsobem i hydratuje. Je vhodné ho používat spíše během letního období. Jeho velkým plusem je, že krásně voní po mangu.
  • Nivea, Aqua Effect, Výživný regenerační noční krém; Albert Hypermarket, v akci za 64,90 Kč - Tenhle krém rovněž souvisí s výše zmiňovaným nedostatkem mazadel. Koupila jsem si ho v právě probíhající akci za přibližně 64,90 Kč (momentálně ho seženete v drogériích DM za cca 129 Kč, a když uplatníte slevu 25% ze slevové knížky za 50 bodů, vyjde vás ještě levněji). Ráda totiž používám různá mazadla, která za to stojí, a tohle je určitě jedním z nich. Používám ho každý den večer (už mi pomalu dochází) na odlíčený a vyčištěný obličej, aby se mohl přes noc hezky regenerovat. Nějaké extra změny na pokožce nesleduji, jelikož, když spím na břiše, se mi běžně půlka krému vsákne do polštáře, takže se tu o kvalitním využití asi nemůžeme moc bavit :D Každopádně aspoň pro ten dobrý pocit z toho, že něco pro svou pleť děláme, se ho vyplatí koupit :)
  • Neutrogena, Fast Absorbing Light Balm; drogérie DM, 109,90 Kč - Neutrogena je prostě jednička. Tohohle oblíbence používám už delší dobu, teda používala jsem jeho kolegu v tubě jako krém na ruce a jako podkladový pod make-up, protože zrkátka jiný krém mi pod make-up nesedne líp, protože potřebuju pleť hydratovat a nechci, aby mi make-up zvýrazňoval suchá místa. Každopádně v balení v tubě mi došlo, tak jsem si koupila větší balení v dóze, protože ho beztak používám jenom doma :) Nevím, co bych k němu víc dodala.
  • Garnier Body, Repairing Care, Výživný regenerační krém; drogérie DM, ?? Kč - Tak tenhle krém byl krok vedle. Chtěla jsem si koupit nějaký krém na ruce a chtěla jsem změnu, protože jsem do té doby používala krém od Nivey na ruce, tvář a tělo (bílá dóza, tekutější konzistence), se kterým jsem nicméně byla spokojená. Jneže volba nového oblíbence se mi moc nepovedla. Je příšerný. Nemůžu ho používat na obličej jako podklad pod make-up, protože je prostě příšerný, tak jsem se ho rozhodla používat jako nouzovku, když si budu potřebovat někdy rychle namazat ruce. Nevím, čím to je, ale jako plus shledávám fakt, že mi po namazání voní ruce po skořici.
  • Synergen, Anti Pickel Gel; drogérie Rossmann, ?? Kč - Už nejsem v tom pubertálním věku, kdy by mě trápily pupínky v obličeji, ale znáte to. Dostanete se do stresové situace, nebo se prostě chystáte na akci, a jako na potvoru se vám udělá pupínek. Co s tím? V drogérii Rossmann jsem objevila tenhle malý "zázrak", který je gelové konzistence a má ideální úzký "aplikátor", díky kterému vymáčknete potřebné množství gelu na pupínek. Myslete si, co chcete, ale opravdu na pupínky funguje. Do tří dnů jsem měla pupínek pryč, žádný viditelný dtroupek, nic, prostě zmizel. Ale víte, jak to je. Co sedne mě, nemusí zaručeně sednout vám.
  • Garnier Hand, Intensive 7 Days, SOS Regenerační krém na ruce; drogírie Rossmann (?), 45 Kč - Nejsem si jistá, kde jsem tenhle krém kupovala, každopádně to je moje taková další nouzovka. Není to mj favorit, a navíc jsem se vrátila ke krémům na ruce od Essence, které jsou mými miláčky. Každopádně tenhle krém není až tak špatný, má typickou hutnější konzistenci, dobře se roztírá, ale déle se vstřebává, takže pro rychlovky nic moc.
  • Beauty Formulas, Mourishing Hydrating Body Butter Cream, Vanilla Sugar; Albert Hypermarket, ?? Kč - Jedno z těch levnějších tělových másel (cenu si bohužel nepamatuji, ale byla někde mezi 30 až 40 Kč). Je tužší, takže musíte trochu zabrat prstem, abyste ho nabrali, nicméně v dlaních se hezky zahřeje a povolí, navíc hezky voní po vanilce a poměrně rychle ubývá. Není to můj favorit, ale dá se jím příjemně namazat večer po sprchování. Hydratace je taková půl na půl.

Novinky - Ne-novinky, Koupené - Nekoupené, Darované - Nedarované.
  • Rimmel London, Wake Me Up; drogérie Rossmann 249,90 Kč - Můj nový make-upový miláček. Je fakt, že jsem moc make-upů nevystřídala - fiasko s make-upem od AVONu, příšerný Affinitone -, ale tenhle je fakt jednička. Díky tomu, že pod make-up používám kvalitní hydratační krém, nezvýrazňuje mi suchá místa, a díky drobným třpytečkám pleť po ránu krásně probouzí a rozjasňuje. Navíc má obstojnou krycí schopnost - na mé pleti není vskutku moc co zakrývat -, a na pleti vypadá poměrně přirozeně. K doladění detailů používám pochopitelně pudr, tvářenku a další zkrášlovadla.
  • Gabriella Salvete, řasenka d'Amore - Tuhle řasenku jsem získala díky soutěži probíhající na Facebooku - zaslala jsem na soutěžní e-mail fotku na téma "S láskou Gabriella Salvete", na základě které mě vybrali na testování :) Je naprosto senzační, brzy se můžete těšit na její recenzi :)
  • Essence, Kiss Care Love Lip Balm; drogérie Rossmann, 34,90 Kč - Tenhle úžasný balzám na rty je můj už drahý. Mám ještě jeho fialového kolegu, který voní jako bonbóny. Tenhle voní a chutná sladce, navíc rty zabarvuje do světle červena.
  • Rimmel London, Stay Matte; drogérie Rossmann, 109,90 Kč - Pudr Stay Matte používám už asi měsíc, takže mi už dochází a budu si muset koupit nové balení, Dle názvu pleť po použití make-upu hezky zmatní, a když se nebudeme pleti dotýkat, vydrží se vám pár hodin nelesknout :) Přišla jsem k němu náhodou, původně jsem si koupila minerální pudr od Gabrielly Salvete, který na mě byl moc tmavý, tak jsem ho druhý den vyměnila za tento a už bych neměnila :) 
  • AVON, Eyeshadow Quattro Palette, odst. Mocha Latté; 129 Kč - Nad touhle paletkou očních stínů jsem dlouho váhala, protože ji v katalogu měli stále strašně drahou, až jsem se nakonec rozhodla pro její koupi, když stála přibližně stejně jako Duo oční stíny, které prodávali v této ceně. Jsou krásně pigmentované, ale o tom se dočtete v připravované recenzi :)
  • Ebelin, Vlhčené ubrousky; drogérie DM, ?? Kč - Konečně vlhčené ubrousky, které mi vydrží delší dobu. Většinou jsem si kupovala vlhčené ubrousky od Baley, ale udělala jsem dobře, že jsem sáhla po těchto od Ebelin. Jsou ideální střední velikosti, množstevně vydrží opravdu dlouho (téměř měsíc při spotřebě 1ks/den). Používám je zejména ke korekci make-upu, respektive řasenky při líčení řas. Oči nedráždí, takže je vám, jako strašná citlivka, můžu jen a jen doporučit.
  • Tentokrát pro změnu něco novějšího - XXL Nail Thickener (= posilovač nehtů XXL) používáme s mamkou opakovaně už delší dobu, nehty opravdu posiluje, dobře poslouží i jako podkladový lak. Prospekt z limitované edice Mocný vládce Oz od Essence momentálně najdete v síti drogérií DM (nevím, jestli 100% ve všech, ale aspoň jsem ji viděla v Liberci v OC Nisa). LE jako taková se mi na první pohled líbí, ale nic jsem si z ní neodnesla domů, bohužel. Možná příště.. A na závěr tu máme lak na nehty od Catrice, z řady Ultimate Nudes, konkrétně tedy odstín č. 050 Moulin Rouge Light - brzy jej uvidíte v akci :)
  • Garnier Mineral, Invisi Cool Freshness; Albert Hypermarket, ?? Kč - Tak tohle je taková moje stálice, co se týče antiperspirantů a deodorantů. Je to asi jediný antiperspirant, který opravdu zamezuje pocení a eliminuje zápach po hodně dlouhou dobu :) Doporučuji všemi deseti :)
  • L'Oréal Paris, Dermo-Expertise, Jemný odličovač očí; Albert Hypermarket, ?? Kč (nevím, kolik stál, ale byl v akci) - Rozhodla jsem se na chvíli odložit můj stávající oblíbený odličovač, konkrétně tedy odličovací mléko, od Garnieru, protože mě z něj začaly šíleně pálit oči. Tak jsem se rozhodla zkusit něco nového. Když jsem uviděla tenhle odličovač v akci, neváhala jsem a sáhla po něm. Je opravdu dobrý, co se odličování make-upu jakožto takového týče. Obličej mi odlíčí dokonale, jen je problém s tím štípáním. Není to úplně nejšetrnější odličovač, takže mě v očích trochu štípe, ale vzhledem k jeho odličovacím schopnostem jsem tohle mínus ochotná přehlédnout :)
  • Garnier, Ultra Doux, Recette de Provence, Meruňka a Mandle; Albert Hypermarket, ?? Kč - Můj nový šampón na vlasy. Začal mi totiž vadit Head&Shoulders Citrus/Apple Fresh, který jsem asi po třikrát používala zasebou, jenže se mi po něm začaly mastit vlasy, a tak dále. Tak jsem se rozhodla zkusit něco nového. Co za tím po používání tohohle pozoruji, tak krásně voní a mám po něm vlasy krásně hladké :)

Ano ano, nebyla bych správnou blogerkou, kdyby mě minula tahle novinka - rtěnko-balzám Color Whispers od Maybelline. Mám v úmyslu se o ní rozepsat v samostatném článku, takž tohle berte jen jako takovou předzvěst toho, na co se můžete těšit :) Vím, že recenzí na tyhle rtěnko-balzámy jste četli už asi milionkrát, ale přece jenom na ni mám také svůj názor, který bych vám ráda sdělila :)
Color Whispers seženete v drogérii Rossmann ve škále 10 odstínů nyní v akci za 99,90 Kč (já jsem si ji pořizovala za tuším 159 Kč v akci s řasenkou Great Lash) nebo v drogérii DM ve škále 12 (!!) odstínů za 159 Kč, kde si k ní můžete vybrat zdarma lak na nehty Mini Colorama


Tohle je snad ta nejlepší tužka na oči, jakou jsem kdy zkoušela (ne, že by jich bylo nějak moc). Nejlepší na tom je, že koná naprosté zázraky na to, že ji v drogériích nabízí za tak směšnou cenu, jako je 39,90 Kč. Opět se o ní dočtete v samostatném článku :)
Tužku na oči seženete v stojanech s kosmetikou Essence jak v drogérii Rossmann, tak DM.


Když takhle jednou jdete na nákup dvou krémů a odnesete si toho trochu víc, než jste měli v plánu :D
Zašla jsem si do parfumérie Douglas, kde jsem si koupila tyhle dva skvosty - krémy na ruce, které můžete vidět výše na fotce. Jak si můžete všimnout, jsou od Essence, a jsou to snad ty nejlepší krémy na ruce, jaký jsem kdy používala. Opravdu. Aneb ne vždy se za kvalitu musí platit, když kvalita stojí jen 34,90 Kč/ks :) 
Dále jsem si z parfumérie Douglas odnesla "vnucenou" bázi pod oční stíny od Artdeca, kterou nyní mají v akci za 149 Kč. Původně jsem si měla v plánu koupit bázi od Dermacolu, ale nakonec jsem si řekla, jestli mám za drogérkový zaplatit 100 Kč, tak mě nevytrhne zaplatit 150 Kč za něco kvalitního. Rozhodně jsem  vedle nešlápla ;)
Jako dárek k nákupu jsem dostala hydratační denní péči na obličej od Artemis, jedná se pouze o vzorek, tak jsem zvědavá, jaké to bude :)
A nakonec jsem si z DMka odnesla gel na intimní hygienu od Chilli. Přijde mi lepší si koupit tuhle miniaturu za 31,90 Kč, než abych se vrhla na koupi plného balení, čehož bych pak mohla litovat. Každopádně nelituji a přemýšlím o koupi plného balení, možná jen sáhnu po růžovém kolegovi.


No, a na úplný závěr tady máme nový úlovek z CCC. Původně jsem měla v plánu si koupit nějaké pěkné uzavřené boty na jaro, něco na způsob kecek, conversek, apod., jenže v CCC bohužel neměli nic, co by mi sedlo. Tak jsem si odtamtud odnesla alespoň tenhle kousek tuším že za 499 Kč. Na koupi vyloženě jarních bot se chystám příští týden, a tentokrát mám v plánu zamířit do Deichmanna, tak doufám, že tam pořídím :)

Pokračování příště..

Čím jste si v poslední době udělali radost vy?

7 komentářů:

  1. koupila sis krásné věci, hlavně teda ty lodičky jsou dokonalý! :-)

    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, i mně se moc líbí :) do GA jsem se s chutí zapojila, tak uvidíme, jestli se poštěstí :)

      Vymazat
  2. Nádherné věcičky :)
    Moc tě obdivuji, já bych z ekonomiky maturovat nemohla :D ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, to je kosmetická nálož! Většinu z věcí neznám, tak díky za tip! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. jů, krásné věci! to tělové mléko od Balei jsem kupovala kamarádce do SWAPu, moc se jí prý líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já maturuji za 2 dny :( a nic neumím, hrůza! Jinak super článek hned jsem přišla na jiné myšlenky :D

    OdpovědětVymazat
  6. Teda tolik pěkných novinek, já jsem teď v poslední době moc nenakupovala, ale v ČR už se objevují nové letní kolekce, tak to budu asi muset brzy napravit:D

    OdpovědětVymazat