2. 6. 2013

SENZABOX: Květnová edice

Zdravím všechny mé čtenáře a čtenářky :)
před pár dny tomu bylo poprvé, co jsem se nechala zlákat k objednání nové edice Senzaboxu, kterému jsem se doposud úspěšně vyhýbala. Jenže znáte to, když kolem něčeho dlouho chodíte, nakonec vás to čapne za pačesy a vám pak nezbývá nic jiného, než koupit. A tak to bylo i s Květnovou edicí Senzaboxu.



Přiznejme si.. Krabička jako taková na mě moc dojem neudělala. Je sice velká, bytelná, ale postrádám u ní něčím zajímavý design. Vždyť na tom minulé edice byly mnohem lépe, nebo ne? Vzpomínám si na zelenou senzaci, která ještě něco senzačnějšího skrývala uvnitř. Co ale skrývala tato krabička?


Pečlivě schovaný vnitřek v tenkém bílém papíru, jehož konce byly slepeny nálepkou se symbolem Senzaboxu, která bohužel dlouho nevydržela.


Po přetržení samolepky na mě vykoukl samotný obsah boxu. A přepadl mě jakýsi pocit.. Překvapení? Zklamání? Šok? Možná všechno dohromady, každopádně, když se na to teď dívám s odstupem, nezaujala mě v něm jediná věc jako taková. Ano, ani rtěnka od MUFE (Make-Up For Ever), protože ta mi přišla ve strašně řvavém červeném odstínu, brr. Řekla bych, že květnovou edici měl v tomhle případě lepší Ladybox. Podívejme se ale na každý produkt zvlášť:
  • Dermacol Enja Firming Shower Gel; Plné balení, 200 ml za 69 Kč - Zpevňující sprchový gel od Dermacolu.. Zase Dermacol.. Bože, za co mě trestáš! Tuhle značku už z principu nemám vůbec ráda, v drogériích se jejich stojanu vyhýbám a prostě na mě značka jako taková dojem neudělala, ani jejich slavný Make-Up Cover. No, nebudu ale tenhle sprcháč zatím házet do jednoho pytle se zbytkem sortimentu, zatím jsem ho nezkoušela, takže je zatím v předtestovací fázi a uvidím, jestli ho z ní vytáhnu, nebo ne. Víte, jak to s podobnými výrobky bývá..
  • Saloos bioKarité, rakytníkový balzám; VZOREK, 50 ml za 140 Kč - Upřímně, od Saloosu jsem ještě nic neměla, takže nevím, co od takového balzámu čekat. V brožurce jsem se dočetla, že se používá tak nějak na všechno. Co mě ale odradilo, je, že je rakytníkový. Absolutně mi nevoní, tak jsem si řekla, že ho zkusím vyměnit za ten s Granátovým jablkem. Stalo se, výměna proběhla rychle a slečna naoplátku dostala tenhle rakytníkový. A teď si tak říkám.. K čemu mi vlastně byla ta výměna? Balzám s Granátovým jablkem mi taky nevoní a nevím, jestli pro něj najdu využití. Takže pro mě zatím propadák č.1.
  • Yves Rocher, oční stíny, odstín č. 42. Violet Scintillant; Plné balení, 2 g za 145 Kč - Na internetu jsem se dočetla, že by dekorativka měla být personalizovaná, tak co je k sakru tohle? Tmavě fialový odstín očních stínů, po kterém vypadáte, jako když dostanete od někoho pěstí, je fakt krok vedle. Odstínově mi absolutně nesedí, takže opět přišla na řadu výměna. Vyměnila jsem jej s našením s jednou slečnou za ten samý oční stín, akorád že v odstínu 11. Rose pétale, který je takový světle růžový, s lehkým nádechem do oranžova, takže pro mě vyhovující. První věc, která mi v Senzaboxu svým způsobem sedla.
  • Maybelline Colorama; Plné balení, 7 ml za 59,90 Kč - Tmavě fialový lak na nehty se světle fialovým shimmerem. Zatím nevím, jak na nehtech vypadá, ale věřím, že se neztratí. Laků na nehty není nikdy dost.
  • Make-Up For Ever, Rouge Artist Intense, odstín č. 42; Miniaturka, 3,4 g za 540 Kč - Jedná se o opravdu výrazný červený odstín rtěnky, která má Francouzské kořeny. Mělo by se jednat o aktuální módní odstín rtěnky, která opravdu má krémovou texturu, avšak nepředčí mou oblíbenou rtěnku z řady Color Riche od L'Oréal Paris, v odstínu 377 Perfect Red. Dám jí ale ještě šanci, třeba najde své uplatnění. V poslední době jsem se dala do zkoušení "nových", mnou doposud nevyzkoušených kosmetických značek, takže uvidíme.
  • Yves Rocher, Make-Up Pure Light, odstín Beige 200 Teint Clair; VZOREK, 30 ml za 469 Kč - Můj první vyzkoušený make-up od Yves Rocher vůbec, takže ho nemám s čím porovnávat. Nicméně.. Odstínově je trošku tmavší, než je můj tón pleti, je tekuté konzistence, takže se rychle a snadno nanáší, jen se musí dávat pozor na množství, dost to z té tubičky teče, což ale asi nebude problém celého balení, které se dávkuje pumpičkou. Make-up jsem v jedné kapičce zkusila nanést na obličej bez jakéhokoliv podkladu, pleť mi, dalo by se říct, že nevysušuje (nebo aspoň na tom není tak, jako jiné make-upy), má slabou střední krycí schopnost (pokud nemáte nijak tmavě kruhy pod očima, poradí si s nimi, a zakryje rovněž nějaké drobné nedostatky), sjednotí tón pleti a má jemnou, řekla bych že mýdlovou, nevtíravou, parfemaci, která po chvíli zmizí. Kdyby se mi do rukou dostalo plné balení, věřím, že bych si s ním dokázala poradit. Jako jeho velké mínus shledávám fakt, že skoro vůbec není rozjasňující, ačkoliv by, už podle oficiálního popisu, měl být. 
Když bych to měla shrnout, našla jsem v boxu věci, pro které využití nenajdu, ale naopak i takové, které mě svým způsobem potěšily, a využiju je. Kdybych jej měla obodovat, dala bych mu 3 body z 5 možných - 1 bod dolů za neúspěšnou personalizaci produktů, a 1 bod za chabé designové provedení.


A co vy a Senzabox? Máte také doma Květnovou edici? Jak jste s ní spokojené?

8 komentářů:

  1. Upřímně, už už jsem chtěla box objednat, ale pak jsem si to rozmyslela a dobře jsem udělala. Co já vím, tak SB nepersonalizuje (narozdíl od LB), takže je mi jasné, že by mi přišly nějaké příšerné odstíny... bohužel. Navíc polovina boxu opět drogérka... no nevím. Jinak ale pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle box se jim opravdu nepovedl :/ Ten minulý byl lepší.. Dám Senzaboxu ještě šanci a uvidíme, jak si na tom bude stát :) Červnový mě navnadil opravdu hodně, oproti Ladyboxu, tak doufám, že nebudu litovat :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jojo, s boxy se v době jejich expedice roztrhl na blozích pytel :)

      Vymazat
  3. Enja je super, ale musí se dodržovat to masírování, na což já třeba dvakrát denně nervy nemám a tak na to pak za nějaký čas prdím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, a jsme u toho :D Zatím jsem jí šanci nedala, a už ji chtěla dokonce vyhodit, protože na tyhle zlepšéváky moc nejsem, přijde mi to jako zbytečné vyhazování peněz, ale tak, dám na tvou zkušenost a asi jí dám šanci :)

      Vymazat
  4. Mně se obsah docela líbí, zatím asi nejvíc ze všech :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat