3. 1. 2014

Malé páteční radosti

Původně jsem měla v plánu tenhle článek nazvat "Páteční radosti a starosti", ale pak jsem si řekla, proč zakončit tenhle pracovní týden tak pesimisticky? Tak jsem se rozhodla nechat si momentální starosti pro sebe a podělím se s vámi o to, co mi v poslední době udělalo radost :)


Viděli jste někdy roztomilejší náramek? Tenhle  vánoční skvost jsem objevila v six.


Šaty z Camaieu, ve kterých budu letos obrážet plesy. Vršek není lesklý, jak se z fotky zdá, ale ve skutečnosti je tvořený ze sametového "tílka" a šifonové blůzky bez rukávů. Sukně je pak flitrová.


K šatům jsem si pořídila ladící psaníčko s krajkou a flitry, které má jak krátký, tak i dlouhý řetízkový popruh. No není roztomilé? Pořízeno vrámci slev v CCC. Už mi chybí pořídit jen boty.


V Lushi měli vánoční slevy, takže asi chápete, že jsem prostě nemohla odolat. Jen mě mrzí, že jsem ten sprcháč Snow Fairy nechytla ve větším balení.


Naprosto dokonalé náušnice, které mají ještě jsko "přívěsek" malou vločku. Také jsou ze six.


Tyhle dva kousky mají na starosti dvě moje spolužačky a zároveň dobré kamarádky. Jedna mě vyhecovala tak, že jsem si musela koupit knížku Proč muži milují potvory (pořád do mě hučela, že se chovám tak a tak a že bych to měla změnit, a že tam maj opravdu dobrý rady, což můžu po prvních dvou stránkách jen potvrdit, takže jsem ráda, že ji mám), a ta druhá byla zase velmi kreativní a vlastnoručně vytvořila tenhle roztomilý balzám na rty s kokosem a medem. Jsem za něj vděčná a pyšná, že ho mám :)


Výše uvedená fotka představuje, jak si budu letos otganizovat svůj život. Diář se sovičkami mi slouží pro zaznamenávání školních povinností, osobních věcí a jiných důležitých událostí, zatímco ten druhý, který jsem objevila jako přílohu lednové Elle, mi slouží k blogovému plánování.


A tyhle tři poslední úlovky jsou ze včerejška, kdy jsem si z Neoluxoru odnesla tyhle dvě bichle (jsou opravdu tlusté, obzvlášť ten Jeden den) a z Marks&Spencer pak tenhle krásný kalendář, který byl z 299 zlevněn na 79 Kč. Nemohla jsem ho tam nechat, za tu cenu :)

A čím jste si v poslední době udělsli radosr vy?
Nezapomeňte se odměñovat :)

2 komentáře:

  1. Jééé, balzám ode mě! :) :) Tak to mě moc potěšilo, že se s ním veřejně chlubíš O:-) :D :)
    Nakoupila sis krásný věci :)) A k té knížce Jeden den - je to i zfilmované a film je krásný, takže i ta knížka musí být skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě abych se nechlubila, je parádní! :) Mám ten dojem, že ten film jsem právě neviděla, takže nevim, co od toho čekat, jen anotaci jsem četla, pár recenzí, a zalíbila se mi, tak jsem si řekla, že to zkusim :) Takže dávám i na tvoje slova a doufám, že ta knížka bude opravdu dobrá :)

      Vymazat