1. 5. 2014

New Start, New Beginning

Hezké Májové odpoledne přeji :)
Jak si můžete všimnout, na blogu probíhá změna designu, na kterém už pár dní pracuji. Jde to pomaleji, než jsem předpokládala, ale doufám, že konečný výsledek bude aspoň stát za to :) Vyskytly se mi totiž menší potíže s počítačem, takže jsem teď odkázaná na spolupráci s notebookem, se kterým je tvoření v grafickém programu trochu složitější. Každopádně se nelekejte, když sem přijdete a najdete blog v různých stádiích "tvůrčího procesu". 
Také doufám, že díky novému  designu se mi bude blogovat mnohem lépe, než doposud, protože mám v plánu opravdu hodně článků (já vím, už to tady jednou bylo), tak bych se do blogování ráda obula znovu a pořádně :) Zjistila jsem totiž, že v těžkých chvílích, kdy už prostě nic nezvládám a všechno mě psychicky ničí, je psaní tím správným ventilátorem veškerých emocí, které se ve mně hromadí, takže to je vlastně jistý způsob "terapie". 
Končím s planými řečmi, končím se zahálkou, končím s plánováním toho, co a jak bych mohla s blogem dělat a přistoupím k činům. Doufám, že si tak blog vybuduje takovou čtenářskou základnu, kterou si zaslouží. 
Děkuji všem svým čtenářům, kteří s tímto blogem vydrželi a nezanevřeli na něj i v době mé nečinnosti. Slibuji, že se teď všechno obrátí k lepšímu.


1 komentář:

  1. Ahoj,
    ráda bych tě informovala o knize Nenávidím a miluji, kterou jsem napsala pod pseudonymem Susan Thomas. Jelikož začínající autor tvrdou skývu chleba má, snažím se ji tímto způsobem trošku zviditelnit. Snad mi to odpustíš. :) Kdybys měla zájem, právě probíhá soutěž o výtisk na stránce http://www.stmivani.eu/34-souteze/soutez-o-knihu-nenavidim-a-miluji-od-susan-thomas/.
    Více informací o knize, první kapitola i o tom, kde knihu zakoupit můžeš najít na stránkách: http://www.nenavidimamiluji.cz.
    Děkuji a přeji pěkné dny
    Ať se splní i tvé sny
    Susan Thomas
    SusanThomasBook@gmail.com

    OdpovědětVymazat