8. 9. 2014

Polished Monday #10

 (1.9. 2014)


Po neskutečně dlouhé době vám přináším další článek vrámci "projektu" Polished Monday, ve kterém bych se vám ráda pochlubila s tím, co za laky zdobilo v nedávné době mé nehty.





Čas od času mívám chuť prozkoumat na internetu nabídky odstínů laků na nehty nejen mých oblíbených značek. Vzhledem k tomu, že jsem často vídávala trend nude nehtů, které jak se zdá ovládají podzimní období, jsem se rozhodla trendu podlehnout a tak jsem hledala ten ideální nude lak na nehty. A aby, až jej nalakuji, nevypadal na nehtech až moc obyčejně, rozhodla jsem se ho oživit nějakým třpytivým lakem. A tak padla volba na kombinaci těchto dvou krasavců: OPI, My Very First Knockwurst (z kolekce Germany) & Morgan Taylor, It's My Party


Lak na nehty Morgan Taylor v odstínu It's My Party jsem pořídila na eshopu www.mojesminky.cz. Přišel mi z nabízeného sortimentu nejhezčí, a tak jsem moc neváhala. Je to opravdu moc hezký lak, jen má tu vadu, že je provlém ho zachytit foťákem, protože díky třpytkům odrážejícím světlo lak vždycky vypadá jinak. Jeho nedostatkem je také problém s odlakováním, je to očistec.
Lak na nehty OPI v odstínu My Very First Knockwurst byl jedním z adeptů na "TEN" nude lak na nehty. Uvažovala jsem také o odstínu Vampire Buff, ale ten je oproti tomuhle laku více do žluta (npokud nejde přímo o pastelově žlutý lak), a to nevím jestli je barva, která by mi slušela. My Very First Knockwurst je zato krásný nude lak šmrncnutý pastelovou starorůžovou, takže na nehtech vypadá opravdu božsky. 
OPI lak na nehty jsem pořídila na eshopu www.shop.nailstore.cz.


(8.9. 2014)

Tento týden jsem po minulém přirozeném týdnu měla chuť na trochu "divočiny", a tak jsem sáhla po dalším lakovém nováčkovi z eshopu www.shop.nailstore.cz, a to sice tomto krasavci:



Jedná se o lak na nehty OPI v odstínu Red Hot Rio, který byl součástí letošní Brazilské kolekce. Je to krásný červený (ve skutskutečnosti ještě sytější a zářivější) lak na nehty, který dobře kryje už v první vrstvě (stejně jako všechny laky od OPI). Odstín je vhodný pro celoroční nošení a věřím, že maniačky do červených laků na nehty (mezi které se řadím i já) z něj budou paf.

Pokud nehty lakujete, jaký lak právě zdobí vaše nehty?

2 komentáře:

  1. Nádherná kombinace ty první laky... a červená, to je prostě boží klasika! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten červený vypadá skvěle, miluju tenhle odstín :)

    OdpovědětVymazat