10. 11. 2014

Polished Monday #11 & #12

Je pondělí a to znamená jediné - Polished Monday je tady! 
V dnešním, v pořadí již 11. a 12. příspěvku v této sérii, bych se s vámi ráda podělila o dva nové laky na nehty, které do mé sbírky přibyli poměrně nedávno.


Prvním z nich je lak na nehty značky Dior v odstínu 970 Nuit 1947. Jedná se o krásný temně rudý lak, který se na světle někdy tváří téměř jako černý, jindy jsou zase vidět jeho rudé odlesky. Scháněla jsem se po nějakém dalším laku na nehty, který by byl vhodný jak na podzim, tak i na zimu a právě panující mezidobí, a trefila jsem do černého. Líbí se mi trend hodně tmavých nehtů, jen mi přijde, že černá je moc násilná, a tak jsem hledala vhodnou alternativu. Tu jsem našla právě u tohoto krasavce.
Výdrž laku s přehledem 7 dní s drobným oloupáním špiček.



A druhým podzimním láčkem je lak na nehty značky MAVALA v odstínu 292 St-Germain. Tohle je oproti předchozímu laku o dost světlejší lak, který mi přijde hodně podobný laku v odstínu Rouge Moiré od Chanelu, protože jde taky o červený lak s příměsí růžové barvy a jemným shimmerem. Zatím ho mám a nehtech třetí den a ještě se mi neoloupaly špičky, takže jeho výdrž vidím zatím jako velmi dobrou. Pokud hledáte nějaký lak, který by byl vhodný pro zimní období a dobu kolem Vánoc, tohle bude ta pravá volba.
Laky značky MAVALA najdete v síti parfumerií Fann.


Po jakých lacích na nehty saháte v tomto období vy?

1 komentář: