4. 8. 2012

Essence Cosmetics - The Official Site

Na chvíli si dáme oddych od článků plných fotek a zaměříme se na trochu něco jiného. Jelikož v poslední době s kamarádkou Mončou trávíme hodně času diskuzí o řadě My Skin od Essence, a jelikož trávím poměrně dost času na oficiálních stránkách této kosmetické značky, rozhodla jsem se vám tuto stránku trochu představit. Nepochybuji o tom, že už ji řada z vás má určitě prošmejděnou, já ale naopak na ní našla pár zajímavých "aplikací" a stránek, které jsou zajímavé svým obsahem.



Úvodní strana je pěkná proklikávačka. Najdete tady spoustu odkazů, kterými se můžete dostat dál, například 'Choose your colour', novinky v řadě 'Show Your Feet', nové produkty na Září 2012, staro/novou edici 'Fruity' nebo třeba pohyblivou animaci, která vás odkazuje například o článek o Netestování na zvířatech nebo na aplikaci 'Ozdob svou fotku'. Dále zde je odkaz na projekt 'Girls to Girls'.


CHOOSE YOUR COLOUR! / VYBER SI BARVU!
Tato "aplikace" má za úkol ulehčit vám práci s hledáním ideálního produktu pro vás, podle zvolení vámi oblíbené barvy. Po kliknutí na libovolnou barevnou "kapičku" se vám pod textem objeví x řad s různými skvrnami, na které když najedete, zobrazí se vám daný produkt, například kajalová tužka na oči, lak na nehty aj.


NEJNOVĚJŠÍ VÝROBKY - ZÁŘÍ 2012
.. aneb co nás čeká na přelomu konce prázdnin a v Září. Essence si pro nás šikovně připravil řadu novinek, mezi které patří například změna designu lahviček laků a rozšíření jejich odstínů, celková změna designu některých stávajících produktů a samozřejmě nové edice. Vše se dozvíte po kliknutí na jednotlivé kategorie: Rty, Oči, Nehty aj.


NOVINKY V ŘADĚ 'SHOW YOUR FEET' A NOVÉ ODLAKOVAČE
K této kategorii není ani co dodat, snad jen, že laky na nehty u nohou jsou rozšířeny do 8 krásných odstínů a těšit se také můžete na náplasti na puchýře. Odlakovače mají dvě nové vůně: papája a kokos (hydratace), jahoda a mučenka (zpevnění nehtů).


NOVÉ EDICE
Tady se můžete podívat, jaké edice Essence měla, má a bude mít - na co se můžete těšit.


TREND EDITION HISTORY
Pokud nemáte v živé paměti, jaké že to edice Essence už mělo, tohle je ta pravá stránka pro vás.



OZDOBIT OBRÁZEK!
Nudí vás už vaše fotky? Chcete, aby vypadaly vyjímečně? Neváhejte a vyzkoušejte novou aplikaci 'Ozdobit obázek!'.


OTESTUJ SI TYP PLETI
Nevíš, jaký typ pleti máš? Neváhej a nech svou pleť otestovat! Získáš tak jednoznačnou odpověď a dozvíš se, co je pro tvou pleť nejlepší.


GIRLS FOR GIRLS
Nový projekt od vedení Essence. Jedná se o komunitu, která se snaží pomáhat dívkám po celém světě. I vy se můžete k takové komunitě přidat - stačí, když se zaregistrujete na stránkách a pokud máte zájem, můžete i vy pomoci díky například uvedení nějakých projektů, které se zaměřují na pomoc dívkám, pokud nějaké znáte.


LETÁK
Přejete si o novinkách Essence vědět jako první? Neváhejte a vyplňte pár údajů k získání informačních e-mailů.


PŘÁTELÉ
Tohle je spíše taková komunita, která by vám měla pomoci s dozvídáním se o nových edicích, poznávání nových lidí z různých koutů světa či vám nabídnout funkci vytvoření Beauty Blogu.

Dále na stránkách pochopitelně najdete kolekce jako se Pure Skin, My Skin, Show Your Feet a další produkty od této fantastické značky. Najdete zde i stylové pohlednice, beauty tipy od samotné Cosmy a ještě třeba glosář krásy.

Níže se můžete podívat na pár nových kolekcí, které si pro nás Essence přichystalo.

LEGENDS OF THE SKY - January 2012
MARBLE MANIA - March / April 2012

MIAMI ROLLER GIRL - July / August 2012

CHERRY BLOSSOM GIRL - September 2012


WILD CRAFT - September 2012

COLOUR ARTS, COLOUR PIGMENTS - September 2012

Tak co, nalákala jsem vás dostatečně k prohlédnutí oficiálních stránek? :)



2 komentáře: