18. 9. 2015

My Favourite Youtubers' Merchandise | WISHLIST

Každý má svého oblíbeného youtubera, či dokonce youtubery. Kde kdo v dnešní době tráví hodiny na portálu YouTuBe sledováním jeho či jejich videí a touží se jim alespoň trochu podobat. Já mám také hned několik oblíbených youtuberů a jsem ráda, když se můžu nějakým způsobem podílet na jejich kariérním postupu a podporovat je. Proto mě vždy nadchne, když nějaký youtuber přijde s tím, že se chystá vydat knížku, vlastní kosmetickou řadu nebo jakýkoliv jiný produkt. Jasně, je to pro ně další způsob zviditelnění, ale pokud mám daného youtubera ráda, nevidím žádný problém v tom si od nich něco koupit. 
A tak tu je tenhle wishlist, ve kterém vám ukážu, co bych si z produkce youtuberů chtěla v budoucnu pořídit.


BOOKS // KNÍŽKY 

O knížkách už tu jednou padla řeč, jenže od té doby se situace trochu změnila. 
  1. Samotnou Girl Online od Zoe Sugg jsem si pořídila nejdřív v angličtině (a prodala ji, protože →), potom v českém překladu. Přečetla jsem ji, líbila se mi, a tak teď netrpělivě čekám na její pokračování: Girl Online: On Tour. Čekání na pokračování mi ale může zkrátit anglický paperback Girl Online, který na konci příběhu obsahuje první dvě kapitoly z Girl Online: On Tour.
  2. Tyler Oakley není youtuberem, kterého bych sledovala pravidelně a delší dobu, ale líbí se mi, jaký je a jaké má názory, takže po přečtení anotace jeho prvotiny Binge jsem měla jasno - tenhle kousek si nemůžu nechat ujít.
  3. Alfieho Deyese jistě většina z vás zná jako přítele Zoe Sugg. Objevuje se v jejích vlozích a dokonce má i svůj vlastní kanál. Nedávno u nás vyšla v překladu jeho první "tvořivá" knížka The Pointless Book (u nás známá jako Úplně mimo knížka). Jde o něco na způsob Wreck This Journal, takže jsem pro všemi deseti. - doplňující info: The Pointless Book se dočkala svého pokračování - The Pointless Book 2, a sám Alfie včera vpustil do prodeje vlastní řadu triček!
  4. Fleur DeForce a její The Glam Guide na mém wishlistu figuruje už nějakou dobu. Doufám, že se mi ji v brzké budoucnosti podaří konečně ukořistit.
  5. Stejný případ je i s knížkou Love, Tanya od Tanyi Burr. Knížka, z podobného universa, jako je The Glam Guide, je doplněná o střípky z Tanyina dětství a fůru báječných receptů k pečení.
  6. Hot Body Year Round od Cassey Ho je nezbytností, která v mé knihovničce chybí. Pilates je totiž jediný způsob cvičení, které mému tělu vyhovuje (výsledky jsou patrné již po pár dnech), takže mít vždy po ruce tuhle praktickou knížku by bylo k nezaplacení. Kromě ukázek cvičících praktik v knížce najdete také šikovné rady pro udržování zdravého životního stylu nenásilnou a hravou formou.
Girl Online lze sehnat v AJ i ČJ verzi u nakladatelství Neoluxor, stejně tak i Úplně mimo knížku a Love, Tanya. Zbytek knížek seženete třeba na BookDepository, kde platba probíhá přes paypal a poštovné je zdarma.
HOME DECOR & COSMETICS
  1. Youtuberka známá pod jménem Velvetgh0st se nedávno spřáhla se sítí obchodních domů Primark, pro kterou navrhla řadu doplňků nejen pro zkrášlení bytu. V nabídce najdete třeba světýlka, polštáře, povlečení, hrníčky, škrabošku na oči (tu na spaní) a další. Naprosto jsem propadla krásnému povlečení (na koláži vlevo dole) a polštářku s bílou kočičkou. Škoda jen, že nejbližší Primark je až v Drážďanech. Jak její kolekce vypadá naživo se můžete podívat u Miy z Kissbooku :) (odkaz na článek)
  2. Zoe letos přišla s novou řadou pečující kosmetiky, kterou tentokrát nazvala Tutti Fruity. Prostřednictvím internetové stránky www.feelunique.com jsem tak dostala možnost si něco z její stávající i minulé kolekce pořídit. Vůni nové kolekce jsem naprosto propadla, takže bych si sbírku ráda doplnila ještě o tenhle sprchový gel a i případně body mist (který se k nám ale bohužel nedováží :/). Co ze Zoella Beauty vlastním se dozvíte v některém z dalších článků.
  3. Nově se mezi kosmetiku produkující youtuberky zařadila i Fleur DeForce, která se po svém debutu s umělými řasami (spolupráce se značkou Eyelure) rozhodla vrhnout i na kosmetiku dekorativní. V její kolekci proto najdete hned 6 lesků na rty, dvě paletky očních stínů, kosmetickou taštičku a praktické zrcátko. Osobně mě na první pohled zaujal jeden z lesků na rty a právě kosmetická taštička. Fleuřina kolekce je také dostupná na www.feelunique.com.
  4. Na koláž jsem to sice neuveřejnila, ale oslovila mě také znovu vydaná řada kosmetiky od Tanyi Burr, doplněná o paletky očních stínů a umělé řasy. Z feelunique jsem si z ní už něco pořídila, takže o tom pro vás také chystám článek :) Stay tuned.
Jak to máte se zahraničními youtubery vy? Sledujete? Podporujete? Vlastníte něco z jimi navrhovaných kolekcí?

7 komentářů:

  1. Některé knihy z tvého výběru mám a některé plánuji! Máme podobný vkus! (: xo

    Wishing you a fabulous week!
    Love, Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Áááá, to jsem ráda, že se shodneme :) ať se plánované brzy změní na vlastněné :)
      I tobe preji krasny tyden :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vlastním knižku od Zoelly a Alfieho ale nepozerám ich videá veľmi. NAjviac smedujem PsychoSoprano zo zahraničných :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
  4. i still need to try zoe & tanya's products, i really want to read tyler's book as well :)

    danielle | avec danielle

    OdpovědětVymazat